Syamille Agrofarm & Resort Sdn. Bhd

Syamille Agrofarm & Resort Sdn. Bhd Syamille Agrofarm & Resort menyediakan pakej percutian yang unik dimana pengunjung dapat menghayati alam semulajadi hutan dara pinggir Bukit Kati.
(44)

Operating as usual

Syamille Agrofarm & Resort Sdn. Bhd
04/12/2020

Syamille Agrofarm & Resort Sdn. Bhd

Manfaat madu! Tips untuk hari ini 😉Mengubati masalah ulser mulut dan penyakit gusi - Sapukan madu pada gusi yang bengkak...
26/11/2020

Manfaat madu! Tips untuk hari ini 😉

Mengubati masalah ulser mulut dan penyakit gusi - Sapukan madu pada gusi yang bengkak serta ulser di dalam mulut. Biarkan untuk seketika. InsyaAllah bengkak akan surut dan ulser akan hilang. Khasiat madu juga dapat membantu mengurangkan bau nafas anda.

Selamat mencuba! ❤️

MENINGKATKAN SISTEM IMUNISASI – Madu asli mengandungi enzim, vitamin dan mineral. Ianya mempunyai kesan anti bakteria lu...
23/11/2020

MENINGKATKAN SISTEM IMUNISASI – Madu asli mengandungi enzim, vitamin dan mineral. Ianya mempunyai kesan anti bakteria luaran serta dalaman sekaligus meningkatkan sistem ketahanan diri.⁣
⁣
MADU LEBAH KELULUT 1KG - RM135⁣
⁣
BERMINAT?⁣
⁣
Boleh terus tekan link berkenaan untuk pertanyaan atau pembelian : https://linktr.ee/SyamilleAgroFarmResort

Atau dapatkan daripada AGENT SAH SYAMILLE/ZAHRANIA seluruh Malaysia.

23/11/2020

LEBAH & UBAT.⁣
⁣
“Dari perut lebah itu keluar minuman yang bermacam-macam warnanya. Didalamnya terdapat ubat yang menyembuhkan bagi manusia. Sesungguhnya pada yang demikian itu benar-benar terdapat tanda kebesaran Allah bagi orang yang memikirkannya.”⁣
⁣
(An - Nahl : 69)

Alhamdulillah, Terima kasih kepada UNIPEQ SDN. BHD. di atas perkhidmatan analisa makmal yg diberikan kepada kami semenja...
21/11/2020

Alhamdulillah, Terima kasih kepada UNIPEQ SDN. BHD. di atas perkhidmatan analisa makmal yg diberikan kepada kami semenjak tahun 2012.
Unipeq terbaik. 👍

18/11/2020

Assalamualaikum selamat pagi semua! 💕⁣
“Semoga hari ini Allah SWT memudahkan segala urusan, melapangkan hati dan membukakan pintu rezeki yang luas dari arah yang tak disangka-sangka buat kita semua...”⁣
⁣
Aamiin..⁣
⁣
Jom sarapan minum ☕️ capuccino bersama madu lebah MELIFFERA Zahrania. ⁣
⁣
𝗠𝗔𝗦𝗜𝗛 𝗥𝗔𝗠𝗔𝗜 𝗬𝗔𝗡𝗚 𝗧𝗜𝗗𝗔𝗞 𝗧𝗔𝗛𝗨 ⁣
⁣
Madu Lebah Mellifera juga sebenarnya boleh digunakan sebagai pengganti gula harian kita. ⁣
⁣
Boleh dicampur dalam air minuman atau masakan. Sangat sesuai bagi yang ada diabetes. 😊

Assalamualaikum semua. Sekarang kita semua berjaga-jaga dari wabak covid-19. Tingkatkan kebersihan diri. Jauh diri dari ...
16/11/2020

Assalamualaikum semua. Sekarang kita semua berjaga-jaga dari wabak covid-19.

Tingkatkan kebersihan diri. Jauh diri dari tempat berkumpul ramai-ramai.

Yg penting jangan lupa untuk consume madu kelulut / madu meliffera sachet. In Sya Allah dengan izin Allah kuatkan antibodi badan kita. Amalkan setiap hari. Waktu pagi dan malam. 😊

Bismillah..Semoga Allah membimbing setiap langkah, sehingga apapun yang kami lakukan menjadi berkah dan apapun yang kami...
16/11/2020

Bismillah..

Semoga Allah membimbing setiap langkah, sehingga apapun yang kami lakukan menjadi berkah dan apapun yang kami usahakan berbuah indah.

Assalamualaikum, selamat pagi #Syamillelover🤍

13/11/2020

Assalamualaikum, Salam Jumaat 🤍⁣
⁣
Diriwayatkan bahawa Ibnu Umar ra katanya: "Rasulullah SAW bersabda: 'Barang siapa membaca Surah al-Kahfi pada hari Jumu'ah, cahaya akan bersinar baginya dari bawah kakinya ke awan langit, yang akan bersinar baginya pada Hari Kebangkitan, dan dia akan diampuni (dosanya) antara dua hari Jumaat. '"⁣
⁣
Biasakan membaca Surah Al-Kahfi pada hari Khamis malam atau pagi Jumaat setiap minggu, jika anda tidak dapat melakukannya, bacalah sekurang-kurangnya sepuluh ayat pertama.⁣
⁣
Dan ingatlah... "Perbuatan yang paling disukai oleh Allah adalah perbuatan yang dilakukan secara teratur, walaupun kecil."⁣
⁣
⁣
#madusyamille #maduzahrania⁣
#madukelulutaslisyamille #kitajagakita #staysafe

06/11/2020

Assalamualaikum #syamillelover & #zahranialover ❤️⁣
⁣
Untuk pertanyaan atau pembelian madu, boleh hubungi kami :⁣
⁣
05 - 752 0209 (Office)⁣
www.wasap.my/60164496729 (SMS/WHATSAPP)⁣
www.wasap.my/60193206177 (SMS/WHATSAPP)⁣
⁣
Harap maaf kepada semua pelanggan Syamille, buat masa sekarang, chalet kami masih ditutup sehingga akhir tahun 2020. ⁣
⁣
Lots Of Love 💕 ⁣
𝑆𝑦𝑎𝑚𝑖𝑙𝑙𝑒 𝐴𝑔𝑟𝑜 𝐹𝑎𝑟𝑚 𝑅𝑒𝑠𝑜𝑟𝑡 𝑆𝑑𝑛 𝐵ℎ𝑑⁣
𝑍𝑎ℎ𝑟𝑎𝑛𝑖𝑎 𝐼𝑛𝑑𝑢𝑠𝑡𝑟𝑖𝑒𝑠 𝑀 𝑆𝑑𝑛 𝐵ℎ𝑑

Daripada Abu Aus bin Aus RA bahawa Rasulullah SAW bersabda :“Sesungguhnya di antara hari yang paling mulia bagi kamu sem...
06/11/2020

Daripada Abu Aus bin Aus RA bahawa Rasulullah SAW bersabda :
“Sesungguhnya di antara hari yang paling mulia bagi kamu semua ialah hari Jumaat”
Salam Jumaat buat semua umat Islam ❤

04/11/2020

Anda semua dah dapatkan Madu ke belum? Jangan risau! Kami ada buat pengiriman ke kaunter pos pada setiap hari Isnin sehingga Jumaat 😍 ⁣
⁣
Please expect some delays due to this pandemic tapi jangan risau barang anda mesti selamat sampai ❤️⁣
⁣
Jangan lupa untuk tag @syamilleagrofarm on IG’s or FB sebagai tanda sokongan anda kepada kami 😘⁣
⁣

Diskaun adalah hak penjual.Makan McD dan KFC boleh ke minta diskaun? Tak kan?Kasihanilah peniaga-peniaga kecil.Diskaun R...
04/11/2020

Diskaun adalah hak penjual.
Makan McD dan KFC boleh ke minta diskaun? Tak kan?

Kasihanilah peniaga-peniaga kecil.
Diskaun RM2 kecil bagi kita tapi besar bagi peniaga kecil.

.
Kredit: @syafiqadabi
#jommuhasabahdiri

⁣𝘽𝙄𝙇𝘼 𝘽𝘼𝙏𝙐𝙆 𝙄𝙉𝙂𝘼𝙏 𝙎𝙔𝘼𝙆𝙄𝙇𝙇 𝘾𝙊𝙊𝙇.⁣⁣Bila anak-anak terkena batuk dan selsema, kita pasti akan risau kan? Mana tidaknya, mer...
30/10/2020

⁣𝘽𝙄𝙇𝘼 𝘽𝘼𝙏𝙐𝙆 𝙄𝙉𝙂𝘼𝙏 𝙎𝙔𝘼𝙆𝙄𝙇𝙇 𝘾𝙊𝙊𝙇.⁣
⁣
Bila anak-anak terkena batuk dan selsema, kita pasti akan risau kan? Mana tidaknya, mereka akan merengek dan tidak mahu ke sekolah.⁣
⁣
Tambahan lagi, bila mereka batuk dan selsema susah dan lambat nak sembuh. Kadang-kadang, macam-macam ubat dah bagi makan pun masih tak sembuh. ⁣
Jangan risau, kami ada penyelesaiannya 🤗⁣
⁣
Minum 𝙈𝘼𝘿𝙐 𝙎𝙔𝘼𝙆𝙄𝙇𝙇 𝘾𝙊𝙊𝙇 in Sya Allah mudah lega bila batuk dan selsema.⁣
⁣
Cara minum 1 sudu makan, 4 kali sehari. Untuk dewasa boleh minum juga 😊⁣
⁣
=========⁣
𝐁𝐄𝐑𝐌𝐈𝐍𝐀𝐓?⁣
=========⁣
⁣
Terus 𝐖𝐇𝐀𝐓𝐒𝐀𝐏𝐏 kami di :⁣
www.wasap.my/60164496729⁣
⁣
#MaduKelulutSyamille⁣
#MaduKelulutMalaysia⁣
#SyamilleKelulutMalaysia⁣
#maduzahraniamalaysia

Sedikit perkongsian untuk anda semua berkenaan warna madu 🤗
30/10/2020

Sedikit perkongsian untuk anda semua berkenaan warna madu 🤗

Apa penyebab Iblis menjadi makhluk paling terkutuk? Kerana saat dia merasa lagi mulia dari Nabi Adam yang hanya berasal ...
30/10/2020

Apa penyebab Iblis menjadi makhluk paling terkutuk? Kerana saat dia merasa lagi mulia dari Nabi Adam yang hanya berasal dari tanah.

Salam Jumaat ❤️

Tidak dapat datang ke Resort kami, jangan risau! Kami juga membuat pengiriman produk madu kepada pihak anda. 🤗Boleh hubu...
29/10/2020

Tidak dapat datang ke Resort kami, jangan risau! Kami juga membuat pengiriman produk madu kepada pihak anda. 🤗

Boleh hubungi admin Syamille
📲 016 449 6729
📲 019 320 6177

Aamiin.. in Sya Allah, moga Allah permudahkan segalanya. 🤲🏻
21/10/2020

Aamiin.. in Sya Allah, moga Allah permudahkan segalanya. 🤲🏻

⁣🐝 TESTIMONI PELANGGAN 🐝⁣“Packaging yg amat baik. Siap ada free gift lagi.”⁣Alhamdulillah.. Terima kasih sudi membeli be...
20/10/2020

⁣
🐝 TESTIMONI PELANGGAN 🐝⁣

“Packaging yg amat baik. Siap ada free gift lagi.”
⁣
Alhamdulillah.. Terima kasih sudi membeli belah produk kami. 🤗

⁣🐝 TESTIMONI PELANGGAN 🐝⁣“Fast delivery service..”Alhamdulillah.. Terima kasih sudi membeli belah produk kami. 🤗
20/10/2020

⁣
🐝 TESTIMONI PELANGGAN 🐝⁣

“Fast delivery service..”

Alhamdulillah.. Terima kasih sudi membeli belah produk kami. 🤗

⁣🐝 TESTIMONI PELANGGAN 🐝⁣“Highly recommended 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻”⁣Alhamdulillah.. Terima kasih sudi membeli belah produk kami. 🤗
20/10/2020

⁣
🐝 TESTIMONI PELANGGAN 🐝⁣

“Highly recommended 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻”
⁣
Alhamdulillah.. Terima kasih sudi membeli belah produk kami. 🤗

⁣🐝 TESTIMONI PELANGGAN 🐝⁣“Kali ketiga repeat order madu kelulut, Alhamdulillah sy konsisten amalkan madu kelulut ni untu...
20/10/2020

⁣
🐝 TESTIMONI PELANGGAN 🐝⁣

“Kali ketiga repeat order madu kelulut, Alhamdulillah sy konsisten amalkan madu kelulut ni untuk kesihatan”.
⁣
Alhamdulillah.. Terima kasih sudi membeli belah produk kami. 🤗

⁣🐝 TESTIMONI PELANGGAN 🐝⁣“3rd time repeat order dengan kami 🤗⁣Alhamdulillah.. Terima kasih sudi membeli belah produk kam...
20/10/2020

⁣
🐝 TESTIMONI PELANGGAN 🐝⁣

“3rd time repeat order dengan kami 🤗
⁣
Alhamdulillah.. Terima kasih sudi membeli belah produk kami. 🤗

🐝 TESTIMONI PELANGGAN 🐝⁣“2nd time repeat. This time for my mom and sister. Senang nak bawak for travel.”⁣Alhamdulillah.....
20/10/2020

🐝 TESTIMONI PELANGGAN 🐝⁣

“2nd time repeat. This time for my mom and sister. Senang nak bawak for travel.”
⁣
Alhamdulillah.. Terima kasih sudi membeli belah produk kami. 🤗

⁣🐝 TESTIMONI PELANGGAN 🐝⁣⁣Alhamdulillah kali kedua order dengan kami 😁Terima kasih sudi membeli belah produk kami. 🤗
20/10/2020

⁣
🐝 TESTIMONI PELANGGAN 🐝⁣
⁣
Alhamdulillah kali kedua order dengan kami 😁

Terima kasih sudi membeli belah produk kami. 🤗

⁣🐝 TESTIMONI PELANGGAN 🐝⁣⁣Alhamdulillah.. Terima kasih sudi membeli belah produk kami. 🤗
20/10/2020

⁣
🐝 TESTIMONI PELANGGAN 🐝⁣
⁣
Alhamdulillah.. Terima kasih sudi membeli belah produk kami. 🤗

🐝 TESTIMONI PELANGGAN 🐝⁣⁣“Ni masuk kali ke empat saya beli madu kelulut ni. Anak sy suka madu kelulut ni berbanding temp...
20/10/2020

🐝 TESTIMONI PELANGGAN 🐝⁣
⁣
“Ni masuk kali ke empat saya beli madu kelulut ni. Anak sy suka madu kelulut ni berbanding tempat lain.”

Alhamdulillah.. Terima kasih sudi membeli belah produk kami. 🤗

Selamat Hari Malaysia 2020Semarakkan semangat Malaysia Prihatin dalam usaha kita menamatkan COVID-19 dan memulihkan ekon...
16/09/2020

Selamat Hari Malaysia 2020

Semarakkan semangat Malaysia Prihatin dalam usaha kita menamatkan COVID-19 dan memulihkan ekonomi negara.

Sapukan propolis drop di tempat yang luka atau kesan lecuran. ⁣⁣Propolis bertindak sebagai antiseptik yang amat mujarab....
15/09/2020

Sapukan propolis drop di tempat yang luka atau kesan lecuran. ⁣
⁣
Propolis bertindak sebagai antiseptik yang amat mujarab. In Sya Allah⁣
⁣
Selamat mencuba ❤️

PROPOLIS DROP—————————————Selain titiskan dalam minuman, propolis drop juga boleh digunakan untuk titis pada kelecuran k...
15/09/2020

PROPOLIS DROP
—————————————
Selain titiskan dalam minuman, propolis drop juga boleh digunakan untuk titis pada kelecuran kecil, terkena air panas, minyak panas, luka akibat pembedahan dan luka-luka kecil, membantu menghentikan pengaliran darah, terlindung dari kuman. In Sya Allah.

Apa itu PROPOLIS?
—————————
Propolis adalah lekitan atau ibu madu mujarab yang dihasilkan lebah daripada getah daun, damar tumbuhan dan debunga yang disalut pada sarang lebah sebagai pelindung daripada virus, bakteria dan fungus.
Propolis mengandungi lebih daripada 180 jenis organik dan mineral serta semua vitamin kecuali vitamin K. Kajian membuktikan Propolis berfungsi sebagai bahan anti-bakteria, anti-virus dan anti-kulat.

Untuk pesanan & pertanyaan boleh klik link whatsapp di bawah 🤗

📲 http://www.wasap.my/60164496729

PROPOLIS DROP : RM31.00 sahaja. *Harga TIDAK termasuk kos penghantaran 😊

#MaduKelulutSyamille
#MaduKelulutMalaysia
#SyamilleKelulutMalaysia
#maduzahraniamalaysia

⁣𝘽𝙄𝙇𝘼 𝘽𝘼𝙏𝙐𝙆 𝙄𝙉𝙂𝘼𝙏 𝙎𝙔𝘼𝙆𝙄𝙇𝙇 𝘾𝙊𝙊𝙇.⁣⁣Bila anak-anak terkena batuk dan selsema, kita pasti akan risau kan? Mana tidaknya, mer...
05/08/2020

⁣𝘽𝙄𝙇𝘼 𝘽𝘼𝙏𝙐𝙆 𝙄𝙉𝙂𝘼𝙏 𝙎𝙔𝘼𝙆𝙄𝙇𝙇 𝘾𝙊𝙊𝙇.⁣
⁣
Bila anak-anak terkena batuk dan selsema, kita pasti akan risau kan? Mana tidaknya, mereka akan merengek dan tidak mahu ke sekolah.⁣
⁣
Tambahan lagi, bila mereka batuk dan selsema susah dan lambat nak sembuh. Kadang-kadang, macam-macam ubat dah bagi makan pun masih tak sembuh. ⁣
Jangan risau, kami ada penyelesaiannya 🤗⁣
⁣
Minum 𝙈𝘼𝘿𝙐 𝙎𝙔𝘼𝙆𝙄𝙇𝙇 𝘾𝙊𝙊𝙇 in Sya Allah mudah lega bila batuk dan selsema.⁣
⁣
Cara minum 1 sudu makan, 4 kali sehari. Untuk dewasa boleh minum juga 😊⁣
⁣
=========⁣
𝐁𝐄𝐑𝐌𝐈𝐍𝐀𝐓?⁣
=========⁣
⁣
Terus 𝐖𝐇𝐀𝐓𝐒𝐀𝐏𝐏 kami di :⁣
www.wasap.my/60164496729⁣
⁣
#MaduKelulutSyamille⁣
#MaduKelulutMalaysia⁣
#SyamilleKelulutMalaysia⁣
#maduzahraniamalaysia

Assalamualaikum di kesempatan ini kami ingin mengucapkan ⁣⁣𝑺𝑬𝑳𝑨𝑴𝑨𝑻 𝑯𝑨𝑹𝑰 𝑹𝑨𝒀𝑨 𝑨𝑰𝑫𝑰𝑳𝑨𝑫𝑯𝑨 kepada semua umat islam ✨⁣⁣Semoga...
31/07/2020

Assalamualaikum di kesempatan ini kami ingin mengucapkan ⁣
⁣
𝑺𝑬𝑳𝑨𝑴𝑨𝑻 𝑯𝑨𝑹𝑰 𝑹𝑨𝒀𝑨 𝑨𝑰𝑫𝑰𝑳𝑨𝑫𝑯𝑨 kepada semua umat islam ✨⁣
⁣
Semoga anda semua diberkati Allah hidup dunia akhirat dan dapat menjalani ibadah korban dengan baik. 😊⁣
⁣
⁣
Lots Of Love 💕 ⁣
𝑆𝑦𝑎𝑚𝑖𝑙𝑙𝑒 𝐴𝑔𝑟𝑜 𝐹𝑎𝑟𝑚 𝑅𝑒𝑠𝑜𝑟𝑡 𝑆𝑑𝑛 𝐵ℎ𝑑⁣
𝑍𝑎ℎ𝑟𝑎𝑛𝑖𝑎 𝐼𝑛𝑑𝑢𝑠𝑡𝑟𝑖𝑒𝑠 𝑀 𝑆𝑑𝑛 𝐵ℎ𝑑

𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐒𝐇𝐈𝐏𝐏𝐈𝐍𝐆 𝐒𝐀𝐋𝐄 ‼️⁣𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐒𝐇𝐈𝐏𝐏𝐈𝐍𝐆 𝐒𝐀𝐋𝐄 ‼️⁣𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐒𝐇𝐈𝐏𝐏𝐈𝐍𝐆 𝐒𝐀𝐋𝐄 ‼️⁣⁣Kami adakan 𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐒𝐇𝐈𝐏𝐏𝐈𝐍𝐆 𝐒𝐀𝐋𝐄 untuk pembelian madu l...
19/07/2020

𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐒𝐇𝐈𝐏𝐏𝐈𝐍𝐆 𝐒𝐀𝐋𝐄 ‼️⁣
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐒𝐇𝐈𝐏𝐏𝐈𝐍𝐆 𝐒𝐀𝐋𝐄 ‼️⁣
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐒𝐇𝐈𝐏𝐏𝐈𝐍𝐆 𝐒𝐀𝐋𝐄 ‼️⁣
⁣
Kami adakan 𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐒𝐇𝐈𝐏𝐏𝐈𝐍𝐆 𝐒𝐀𝐋𝐄 untuk pembelian madu lebah kelulut 1KG RM135.
⁣
Boleh dapatkan terus melalui Shopee - https://shopee.com.my/product/15221257/2176057720?smtt=0.0.9⁣
⁣
Atau⁣
⁣
Boleh juga hubungi kami :⁣
⁣
05 - 752 0209 (Office)⁣
www.wasap.my/60164496729 (SMS/WHATSAPP)⁣
www.wasap.my/60193206177 (SMS/WHATSAPP)⁣
⁣
Harap maaf kepada semua pelanggan Syamille, buat masa sekarang, chalet kami masih ditutup sehingga akhir tahun 2020. ⁣
⁣
Lots Of Love 💕 ⁣
𝑆𝑦𝑎𝑚𝑖𝑙𝑙𝑒 𝐴𝑔𝑟𝑜 𝐹𝑎𝑟𝑚 𝑅𝑒𝑠𝑜𝑟𝑡 𝑆𝑑𝑛 𝐵ℎ𝑑⁣
𝑍𝑎ℎ𝑟𝑎𝑛𝑖𝑎 𝐼𝑛𝑑𝑢𝑠𝑡𝑟𝑖𝑒𝑠 𝑀 𝑆𝑑𝑛 𝐵ℎ𝑑

19/07/2020

Assalamualaikum & Selamat pagi #syamillelover & #zahranialover ❤️⁣
⁣
Untuk pertanyaan atau pembelian madu, boleh hubungi kami :⁣
⁣
05 - 752 0209 (Office)⁣
www.wasap.my/60164496729 (SMS/WHATSAPP)⁣
www.wasap.my/60193206177 (SMS/WHATSAPP)⁣
⁣
Harap maaf kepada semua pelanggan Syamille, buat masa sekarang, chalet kami masih ditutup sehingga akhir tahun 2020. ⁣
⁣
Lots Of Love 💕 ⁣
𝑆𝑦𝑎𝑚𝑖𝑙𝑙𝑒 𝐴𝑔𝑟𝑜 𝐹𝑎𝑟𝑚 𝑅𝑒𝑠𝑜𝑟𝑡 𝑆𝑑𝑛 𝐵ℎ𝑑⁣
𝑍𝑎ℎ𝑟𝑎𝑛𝑖𝑎 𝐼𝑛𝑑𝑢𝑠𝑡𝑟𝑖𝑒𝑠 𝑀 𝑆𝑑𝑛 𝐵ℎ𝑑

𝐉𝐎𝐌 𝐊𝐄𝐓𝐀𝐇𝐔𝐈 𝐀𝐏𝐀𝐊𝐀𝐇 𝐒𝐀𝐋𝐀𝐇 𝐒𝐀𝐓𝐔 𝐊𝐇𝐀𝐒𝐈𝐀𝐓 𝐓𝐄𝐍𝐓𝐀𝐍𝐆 𝐑𝐎𝐘𝐀𝐋 𝐉𝐄𝐋𝐋𝐘.⁣𝑴𝑬𝑵𝑪𝑨𝑵𝑻𝑰𝑲𝑲𝑨𝑵 𝑲𝑼𝑳𝑰𝑻⁣⁣𝑅𝑂𝑌𝐴𝐿 𝐽𝐸𝐿𝐿𝑌 𝑍𝐴𝐻𝑅𝐴𝑁𝐼𝐴 mengandungi antioksi...
18/07/2020

𝐉𝐎𝐌 𝐊𝐄𝐓𝐀𝐇𝐔𝐈 𝐀𝐏𝐀𝐊𝐀𝐇 𝐒𝐀𝐋𝐀𝐇 𝐒𝐀𝐓𝐔 𝐊𝐇𝐀𝐒𝐈𝐀𝐓 𝐓𝐄𝐍𝐓𝐀𝐍𝐆 𝐑𝐎𝐘𝐀𝐋 𝐉𝐄𝐋𝐋𝐘.
⁣
𝑴𝑬𝑵𝑪𝑨𝑵𝑻𝑰𝑲𝑲𝑨𝑵 𝑲𝑼𝑳𝑰𝑻⁣
⁣
𝑅𝑂𝑌𝐴𝐿 𝐽𝐸𝐿𝐿𝑌 𝑍𝐴𝐻𝑅𝐴𝑁𝐼𝐴 mengandungi antioksidan yang melawan tanda-tanda penuaan. Mampu meremajakan kulit, mengecilkan liang roma, ia juga menghilangkan radikal bebas yang menyebabkan penuaan dan memberikan sinaran yang sihat kepada kulit anda.⁣
⁣
RM60 - 50 biji⁣
⁣
WHATSAPP kami untuk pembelian.⁣

05 - 752 0209 (Office)
www.wasap.my/60164496729 (SMS/WHATSAPP)
www.wasap.my/60193206177 (SMS/WHATSAPP)

Address

Lot 3749 & 3750, Jalan Lata Perahu, Kg. Chuar Hulu, Kati,
Kuala Kangsar
33020

Telephone

6057520209

Alerts

Be the first to know and let us send you an email when Syamille Agrofarm & Resort Sdn. Bhd posts news and promotions. Your email address will not be used for any other purpose, and you can unsubscribe at any time.

Contact The Business

Send a message to Syamille Agrofarm & Resort Sdn. Bhd:

Videos

Category

Nearby hotels


Other Resorts in Kuala Kangsar

Show All

Comments

Assalamualaikum...blh saya dapatkan harga chalet utk satu malam.. terima kasih
Sofea Ramli
Kali terakhir dtg ke Syamille resort, pd 2016.. Rindu nk ke sana lagi.. In shaa Allah, one fine day.. 😊
aslm boleh dptkan harga chalet disini