Homestay Klasik D'Kuala Kangsar

Homestay Klasik D'Kuala Kangsar jika anda berkunjung ke kuala kangsar dan ingin berehat sehari dua.Homestay kami menyediakan penginapan yang selesa bagi pengunjung. Rumah 2 tingkat,4 bilik air,1 bilik tidur penghawa dingin,4 bilik tidur kipas, Harga Satu Malam RM 400
(10)

Operating as usual

01/07/2017

homestay klasik di buka semula kepada semua .. bagi yang berminat boleh roger roger..jangan malu jangan segan...harga murahhhh ....

Best Rider Ainul P-qa Ummie Irfan Hana Mu'adz @fatimah😀

06/09/2016

@ RUMAH UNTUK DISEWA @

Anda pelajar ?

$ MENCARI RUMAH YANG BESAR DAN SELESA?
$ MENCARI RUMAH SEWA DENGAN HARGA BERPATUTAN?
$ MENCARI RUMAH YANG MEMPUNYAI SUSANA SEGAR?

WELL! WELL!..ALHAMDULILLAH REZEKI ANDA...

LOKASI
# KUALA KANGSAR (BENDANG PANJANG)
# CUMA 15 MINIT DARI PEKAN KUALA KANGSAR

KEMUDAHAN
* RUMAH 2 TINGKAT
* 5 BILIK TIDUR
* 4 BILIK AIR
* DAPUR BASAH
* DAPUR KERING
* PERABOT
*PETI AIS

UNTUK MAKLUMAT LANJUT DAN RUNDINGAN HARGA SILA HUBUNGI:

PUAN HAIRUNNIZAH : 019-5165361

Selamat menyambut ramdhan al mubarak bagi semua uma islam malaysia. #rayadahdekat#homestaytghpanas#cepatbooking#siapacep...
06/06/2016

Selamat menyambut ramdhan al mubarak bagi semua uma islam malaysia.

#rayadahdekat
#homestaytghpanas
#cepatbooking
#siapacepatdiadapat

01/11/2015

Assalamualaikum semua.pertama sekali admin meminta maaf dari hujung rambut sehingga hujung kaki. Admin berada di luar kawasan internet maka admin tidak dapat membalas puluhan inbox.

bagi pegetahuan Tuan Tuan dan Puan Puan no owner ada dalam page..jika Admin tak balas roger owner terus.

Maafkan admin ya likers likers...

22/12/2014

Promosi homestay..jike berkenan sila inbox admin. sapa cepat dia dapat..

17/06/2014

Assalamualaikum W.B.T,selamat ber luncheon kepada semua likers likers page ini.Ramdhan menjelaang Tiba,Homestay Klasik dah di booking pada hari raya aidil fitri tahun ini.cepat cepat sebelum penuh.Boleh tengok meriam talang kome kome sekalian.hehe.Admin juga nak mengucapkan salam Ramdhan Karim semoga kita memanfaatkan ramdhan kali ini.Barakallah alaikum.

Assalamualaikum Kepada Semua likers likers page ini.Disini Admin ingin mengajak anda memberi bantuan kepada rakyat kembo...
12/05/2014

Assalamualaikum Kepada Semua likers likers page ini.Disini Admin ingin mengajak anda memberi bantuan kepada rakyat kemboja yang diuruskan sendiri oleh ADMIN juga Universiti Kuala Lumpur (MIIT) dalam program ibadah korabn bagi tahun 2014.Juga pegetahuan anda,Pihak kami menerima juga bantuan KEEWANGAN bagi membantu mereka.Mohon anda panjangkan (share)..anda juga boleh mengINBOX admin jika berminat.

08/05/2014

Hello mello bello kepada semua likers.Semoga hari anda dipermudahkan dan ceria selalu.Ate moh ler datang kole kome oi,becuti,boleh ler nyewa homestay teman ye dak.hehe saja admin labun kole.ate kome ni paham ke idok..ni biasa biasa jer loghat nya belum pekat bebenor. ;)

29/04/2014

Assalamualaikum W.B.T,selamat pagi kepada semua likers likers page ini.Admin mendoakan agar kalian senantiasa sihat dan cemerlang dalam urusan anda.Jangan lupa tolong promote page ini kepada sahabat handai,sanak saudara yang ingin bercuti di bandar diraja kuala kangsar.;)

14/04/2014

Assalamualaikum W.B.T,hello mello semua..hehe admin sibuk entah dengan kerja apa sampai lupa nak update.alahmdulillah pengunjung di homestay tidak putus putus,juga komen yang admin terima alhamdulillah semunya positif.admin suruh dorg bagi tahu di page ini sebagai bukti.mudahan nanti dorg memberi komen disini..kepada semua yang ingin bercuti di Kuala kangsar royal town boleh lah stay disini..gerenti puassssss hatiiiii...

23/12/2013

Assaalamualaikum kepada semua likers likers sekalian.Homestay dah bertukar wajah.banyak yang telah di update di dalam rumah.Insyallah Rate terkini Homestay telah dinaikkan kepada RM 400.Akan tetapi Jika ada yang tinggal dua tiga hari,HARGA boleh kow tim dengan owner.Keselesaan anda kepuasan kami.

29/11/2013

Assalamualaikum kepada semua likers likers sekalian.Semoga anda semua diberkati pada hari yang penuh barakah ini.Admin dah update sedikit gambar perubahan baru di homestay antaranya :

-Kusyen
-Peti ais
-gas dan tempat memasak
-tirai
-aircond
-televisyen (TV 1,2,3 jer ye..hehe )

anda boleh lihat segala pertanyaan boleh lah hubungi terus owner di talian :

Pn hairunnizah : 05-7769805 / 0195165361

homestay telah berwajah baru..biar gambar berbicara..
29/11/2013

homestay telah berwajah baru..biar gambar berbicara..

homestay telah berwajah baru..biar gambar berbicara..

26/11/2013

Assalamualikum kepada semua likers likers.Admin busy tahap gaban.Alhamdulillah gambar terbaru homestay admin akan update dalam masa dua tiga hari ni.Dah cantik homestay ini.ke[pada yang berminat boleh INBOX admin atau terus call owner.

harga satu malam RM 300

-keselesaan anda keutamaan kami-

Kepada semua likers admin sini ingin membantu kawan admin.JIKA SESIAPA BERMINAT MEMBUAT KORAB ATAU AQIQAH DI KEMBOJA.sil...
17/09/2013
Program Kemboja – Info Korban

Kepada semua likers admin sini ingin membantu kawan admin.JIKA SESIAPA BERMINAT MEMBUAT KORAB ATAU AQIQAH DI KEMBOJA.sila lawati website ini dan boleh hubungi terus kepada pengurus program. http://programkemboja.com/info-korban/

Assalamualaikum pembuka bicara. Program korban ini telah dimulakan sebelum ini dengan kerjasama Universiti Kuala Lumpur, Malaysia Institute Information Technology selama dua tahun berturut turut. Program ini membantu masyarakat islam di Kemboja yang tiada pendapatan tetap dan tiada kemampuan dala...

17/09/2013

Assaalamualaikum kepada semua likers likers sekalian.Homestay dah bertukar wajah.banyak yang telah di update di dalam rumah.Insyallah comingg soon picture.Admin sibuk sangat.maaf ye..rate terkini RM 300 satu malam insyallah akan diupdate juga secepat mugkin.

14/08/2013

Admin pon sibuk beraya sampai lupa nak wish raya too all likers.Selamat menyambut hari raya aidil fitri.hehe

Assalamualaikum W.B.T kepada semua likers likers homastay.Admin dengan rendah dirinya mengambil kesempatan ini mengucapk...
03/08/2013

Assalamualaikum W.B.T kepada semua likers likers homastay.

Admin dengan rendah dirinya mengambil kesempatan ini mengucapkan Salam Aidil Fitri Maaf zahir batin kepada anda semua.kepada yang pulang berhari raya di kampung halaman admin juga mendokan agar selamat sampai.
Pandu selamat jiwa selamat
~Salam Aidil Fitri Maaf Zahir Batin~

Alhamdulillah kita semua berjaya mengharungi ibadah puasa yang telah berlalu 20 hari.Mudahan 10 hari terakhir ini sama s...
29/07/2013

Alhamdulillah kita semua berjaya mengharungi ibadah puasa yang telah berlalu 20 hari.Mudahan 10 hari terakhir ini sama sama kita membuat pecutan sebelum sampai penamat pada 7 Ogos 2013.Selamat beribadah kepada semua umat islam.

22/07/2013

Kepada Saudara juga saudari yang berniat untuk menginap disini bagi yang balik raya ker kuala kangsar,sila Confirmkan secepat mungkin.Booking list dah mula nak penuh..sapa cepat dia dapat.Sekian Terima kasih.

16/07/2013

Assalamualaikum kepada semua pengunjung Homestay Klasik D'Kuala Kangsar.Kami mengutamakan keselesaan para pengunjung di homestay kami.Anda boleh melihat koleksi gambar di ruangan photo untuk menilai keselesaan dan kepuasan yang kami sediakan.

Harga Satu Malam :RM 300 (Diskaun RM 50 Promosi pembukaan)
Rumah: Dua Tingkat
berminat Sila Hubungi :
Pn Hairun: 019-5165361 (no utama)
Cikgu kamal : 017-5919059

Assalamualaikum W.B.T,admin begitu sibuk sampai nak wish Ramadhan al mubarak pon tak sempat..Disini admin nak wish to al...
16/07/2013

Assalamualaikum W.B.T,admin begitu sibuk sampai nak wish Ramadhan al mubarak pon tak sempat..Disini admin nak wish to all likers page ni Selamat meyambut Ramdhan Al-mubarak,kullu amin wa antum bikhair...semoga Allah memakbulkan setiap doa hamba hambanya dibulan mulai ini..barakallah alaikum..

02/07/2013

semua bilik dalam homestay ini akan disediakan penghawa dingin...terbaekkk...

24/06/2013

kepada warga kuala lumpur,sila jaga kesihatan anda,IPU dah naik tuh,mari-mari ler bercuti tinggalkan Ibu kota,Moh kita mandi ayo trojon ulu kenas.

24/06/2013

Alhamdulillah,komen dari 3 keluarga yang menginap di homestay ini,semuanya kata terbaekkkk,puas hati dan murah..terima kasih kepada pengunjung juga.

Homestay Klasik D'Kuala Kangsar's cover photo
13/06/2013

Homestay Klasik D'Kuala Kangsar's cover photo

12/06/2013

selamat pagi kepada semua likers likers homestay...jika anda stress boleh singgah kuala kangso mandi ayo sungei ulu kenas..sejukkk jer...mohh kita bercutiii,..

11/06/2013

Sempena pembukaan homestay ini promosi diskaun sebanyak RM 50 kepada pengunjung.Satu malam RM 250...

10/06/2013

kepada semua pengunjung sila sila lah mensudikan diri unutk like page ini.Jika ada kekurangan sila inbox admin ye.admin budak baru..tq semua

10/06/2013

Selamat datanga ke pages Homestay klasik D' Kuala kangsar.

Homestay double storey
10/06/2013

Homestay double storey

Rumah
10/06/2013

Rumah

Address


General information

berminat boleh hubungi : Cikgu Kamal : 01-75919059 Pn Hairunnizah : 019-5165361

Telephone

0175919059

Alerts

Be the first to know and let us send you an email when Homestay Klasik D'Kuala Kangsar posts news and promotions. Your email address will not be used for any other purpose, and you can unsubscribe at any time.

Category

Nearby hotels