Kuala Kangsar's DAMAI guesthouse

Kuala Kangsar's DAMAI guesthouse Kuala Kangsar's Damai guesthouse.Menyediakan penginapan rumah berkembar dua tingkat dengan 4 bilik..2 bilik air cond dan kelengkapan masak lengkap.
(6)

Operating as usual

29/07/2020

ASSALAMUALAIKUM
SALAM SEJAHTERA
MEMOHON AMPUN DAN MAAF
HOMESTAY DAPAT TELAH DI TUTUP SEPENUHNYA.

#HHM088#IDLAJU IDR7290 (3&4)#HHM088DAMAI HOMESTAY KUALA KANGSARHomestay kami adalah berdekatan dengan MCKK,Dewan Jublik ...
25/01/2020

#HHM088

#IDLAJU IDR7290 (3&4)
#HHM088

DAMAI HOMESTAY KUALA KANGSAR

Homestay kami adalah berdekatan dengan MCKK,Dewan Jublik Perak,Bandar Kuala Kangsar,area dan berada dilokasi yang amat strategik. Damai Homestay Kuala Kangsar menjadi tumpuan dimusim cuti persekolahan dan hujung minggu.

Jenis Homestay
Semi D -Dua tingkat

Lokasi Homestay
Damai Homestay kuala kangsar terletak).
Jalan Damai 4,Taman Damai,33000,Kuala Kangsar,Perak

Kemudahan Homestay

•4 bilik / 3 toilet
•Berhawa dingin untuk bilik utama ,bilik ke dua,
ruang tamu, bilik lain kipas angin.
•mesin basuh/peti sejuk/cerek air elektrik/Astro Njoy.dan kelengkapan masak.
•3 unit parking lot dalam pagar rumah.
•Fully funished.
•Kedai makan/kedai runcit berdekatan 500m di jalan masuk.
•Bank/kedai 24jam/Klinik/kedai makan 1km di bandar Kuala Kangsar.

Lokasi Sekitar Homestay
•5 minit ke •7 minit dari MCKK,dewan Jubli perak,Stesyen bas,Stesyen teksi,The Store Kuala Kangsar.
•10 minit dari Istana Iskandariah,masjid Ubudiah,Istana Kayangan Galeri Sultan Azlan.
•10 minit ke Pusat Rekriasi Ulu Kenas(BTN)
•15 minit ke MRSM Kuala Kangsar.
•15 minit ke Padang Rengas.
•10 minit dari Sayong.

Perkara Masa Lain2
Check In : ;2.00 Petang
*Full Payment

Check Out : 12.00 T.hari

Kadar Sewa Harga(Rm)
Hari Biasa /cuti rm200
Kadar Deposit: [email protected]% dari harga tempahan..

Tempahan No Telefon Lain2
kak Imah 013-4304627 *Blh wassap/call
012 5614627
TOLONG MENTION *KUALA KANGSAR*
SEBAB KAK IMAH ADA JUGA HOMESTAYDI BALING KEDAH DAN CAMERON HIGHLAND..

PERINGATAN!!!
*Dilarang membawa masuk barang2 terlarang oleh kerajaan Malaysia kedalam homestay.
*Aktiviti tidak bermoral dilarang sama sekali.
*Segala kerosakan/kemalangan adalah tangungjawab pelanggan sendiri dan perlu diganti rugi.
*Deposit tidak dikembalikan sekiranya tempahan dibatalkan
*Deposit tidak akan dikembalikan sekiranya check out awal dari tarikh tempahan
Share dengan kawan2 jika anda suke homestay ini...
Follows FB kami untuk informasi promosi menarik setiap masa
#HomestayMalaysia
#1StopHomestay
#HomestayKualaKangsar
Tunggu dulu!!! Jangan lupe follow Instagram Homestay Malaysia @_homestaymalaysia_.
dan
@noremahdamaihomestaykuala

24/09/2019

Kuala Kangsar
Bandar Di Raja.

#HHM088#IDLAJU IDR7290 (3&4)#HHM088DAMAI HOMESTAY KUALA KANGSARHomestay kami adalah berdekatan dengan MCKK,Dewan Jublik ...
22/01/2018

#HHM088

#IDLAJU IDR7290 (3&4)
#HHM088

DAMAI HOMESTAY KUALA KANGSAR

Homestay kami adalah berdekatan dengan MCKK,Dewan Jublik Perak,Bandar Kuala Kangsar,area dan berada dilokasi yang amat strategik. Damai Homestay Kuala Kangsar menjadi tumpuan dimusim cuti persekolahan dan hujung minggu.

Jenis Homestay
Semi D -Dua tingkat

Lokasi Homestay
Damai Homestay kuala kangsar terletak).
Jalan Damai 4,Taman Damai,33000,Kuala Kangsar,Perak

Kemudahan Homestay

•4 bilik / 3 toilet
•Berhawa dingin untuk bilik utama ,bilik ke dua,
ruang tamu, bilik lain kipas angin.
•mesin basuh/peti sejuk/cerek air elektrik/Astro Njoy.dan kelengkapan masak.
•3 unit parking lot dalam pagar rumah.
•Fully funished.
•Kedai makan/kedai runcit berdekatan 500m di jalan masuk.
•Bank/kedai 24jam/Klinik/kedai makan 1km di bandar Kuala Kangsar.

Lokasi Sekitar Homestay
•5 minit ke •7 minit dari MCKK,dewan Jubli perak,Stesyen bas,Stesyen teksi,The Store Kuala Kangsar.
•10 minit dari Istana Iskandariah,masjid Ubudiah,Istana Kayangan Galeri Sultan Azlan.
•10 minit ke Pusat Rekriasi Ulu Kenas(BTN)
•15 minit ke MRSM Kuala Kangsar.
•15 minit ke Padang Rengas.
•10 minit dari Sayong.

Perkara Masa Lain2
Check In : ;2.00 Petang
*Full Payment

Check Out : 12.00 T.hari

Kadar Sewa Harga(Rm)
Hari Biasa /cuti rm200
Kadar Deposit: [email protected]% dari harga tempahan..

Tempahan No Telefon Lain2
kak Imah 013-4304627 *Blh wassap/call
012 5614627
TOLONG MENTION *KUALA KANGSAR*
SEBAB KAK IMAH ADA JUGA HOMESTAYDI BALING KEDAH DAN CAMERON HIGHLAND..

PERINGATAN!!!
*Dilarang membawa masuk barang2 terlarang oleh kerajaan Malaysia kedalam homestay.
*Aktiviti tidak bermoral dilarang sama sekali.
*Segala kerosakan/kemalangan adalah tangungjawab pelanggan sendiri dan perlu diganti rugi.
*Deposit tidak dikembalikan sekiranya tempahan dibatalkan
*Deposit tidak akan dikembalikan sekiranya check out awal dari tarikh tempahan
Share dengan kawan2 jika anda suke homestay ini...
Follows FB kami untuk informasi promosi menarik setiap masa
#HomestayMalaysia
#1StopHomestay
#HomestayKualaKangsar
Tunggu dulu!!! Jangan lupe follow Instagram Homestay Malaysia @_homestaymalaysia_.
dan
@noremahdamaihomestaykuala

Kuala Kangsar's DAMAI guesthouse
22/01/2018

Kuala Kangsar's DAMAI guesthouse

Esok ada Larian Sultan Azlan Shah..ramai peserta dari satu malaya datang..alhamdulilah guest Damai chek in hari ni..teri...
12/11/2016

Esok ada Larian Sultan Azlan Shah..ramai peserta dari satu malaya datang..alhamdulilah guest Damai chek in hari ni..terima kasih Danial..dari Kl..

Izz Homestayguesthouse Cameron Highlands
07/10/2016

Izz Homestayguesthouse Cameron Highlands

Iz Homestay Cemeron Hinghland.
↪Wasap/contact 013 430 4627 kak imah

Apartment di Greenhill Tanah Rata.
↔ Last Unit
↔ Apartment baru, 3 bilik
↔ Ada lift
↔ Luas, kemas & sangat selesa
↔Muslim sahaja
🔴 bilik 3
🔴bilik air 3
🔴microwave
🔴kethel
🔴Toster
🔴Blander
🔴lesung batu.
🔵rice cooker dgn kukus
🔵kuali..periuk..senduk.sudu dan alatan memasak lengkap
🔵🔵⭕⭕⭕⭕⭕
↪Sila wasap 013 430 4627 ..kak iamh utk detail dan booking.

✨Bersih✨Selesa✨Kemas✨Suasana Tenang & Segar kehijauan ..🌲🌲🌱🌱

anda ingin mengetahui lebih lanjut berkaitan Iz Homestay greenhill cameron..boleh LIKE PAGE
https://www.facebook.com/Iz-homestay-greenhill-cameron-1691531727839462/

#TEAMHHM 088Ingin penginapan di kuala kangsar. ..cuba tenguk dan teroka page ini. .kalau suka like. ..dan sebarang perta...
06/10/2016

#TEAMHHM 088
Ingin penginapan di kuala kangsar. ..cuba tenguk dan teroka page ini. .kalau suka like. ..dan sebarang pertanyaan atau tempahan. .call 0125614627 atau wassap 0134304627. .
BOLEH JUGA LIHAT WEBSITE LINK DIBAWAH..
http://damaihomestaykuala.blogspot.com
.boleh like page fb untuk lihat perkembangan dan pengalaman guest yang pernah tinggal di homestay Damai Kuala Kangsar
https://m.facebook.com/DAMAI-Homestay-KUALA-Kangsar-828630753869719/

alhamdulilah...feedback guest hari ni...sangat puas hati dengan Damai Homestay..terima kasih ya..Datang lagi ..inn shaa allah..uhkwah makin rapat..

29/09/2016

#HHM088

DAMAI HOMESTAY KUALA KANGSAR

Homestay kami adalah berdekatan dengan MCKK,Dewan Jublik Perak,Bandar Kuala Kangsar,area dan berada dilokasi yang amat strategik. Damai Homestay Kuala Kangsar menjadi tumpuan dimusim cuti persekolahan dan hujung minggu.

Jenis Homestay
Semi D -Dua tingkat

Lokasi Homestay
Damai Homestay kuala kangsar terletak).
Jalan Damai 4,Taman Damai,33000,Kuala Kangsar,Perak

Kemudahan Homestay

•4 bilik / 3 toilet
•Berhawa dingin untuk bilik utama ,bilik ke dua,
ruang tamu, bilik lain kipas angin.
•mesin basuh/peti sejuk/cerek air elektrik/Astro Njoy.dan kelengkapan masak.
•3 unit parking lot dalam pagar rumah.
•Fully funished.
•Kedai makan/kedai runcit berdekatan 500m di jalan masuk.
•Bank/kedai 24jam/Klinik/kedai makan 1km di bandar Kuala Kangsar.

Lokasi Sekitar Homestay
•5 minit ke •7 minit dari MCKK,dewan Jubli perak,Stesyen bas,Stesyen teksi,The Store Kuala Kangsar.
•10 minit dari Istana Iskandariah,masjid Ubudiah,Istana Kayangan Galeri Sultan Azlan.
•10 minit ke Pusat Rekriasi Ulu Kenas(BTN)
•15 minit ke MRSM Kuala Kangsar.
•15 minit ke Padang Rengas.
•10 minit dari Sayong.

Perkara Masa Lain2
Check In : ;2.00 Petang
*Full Payment

Check Out : 12.00 T.hari

Kadar Sewa Harga(Rm)
Hari Biasa /cuti rm200
Kadar Deposit: [email protected]% dari harga tempahan..

Tempahan No Telefon Lain2
kak Imah 013-4304627 *Blh wassap/call
012 5614627

PERINGATAN!!!
*Dilarang membawa masuk barang2 terlarang oleh kerajaan Malaysia kedalam homestay.
*Aktiviti tidak bermoral dilarang sama sekali.
*Segala kerosakan/kemalangan adalah tangungjawab pelanggan sendiri dan perlu diganti rugi.
*Deposit tidak dikembalikan sekiranya tempahan dibatalkan
*Deposit tidak akan dikembalikan sekiranya check out awal dari tarikh tempahan
Share dengan kawan2 jika anda suke homestay ini...
Follows FB kami untuk informasi promosi menarik setiap masa
#HomestayMalaysia
#1StopHomestay
#HomestayKualaKangsar
Tunggu dulu!!! Jangan lupe follow Instagram Homestay Malaysia @_homestaymalaysia_.
dan
@noremahdamaihomestaykuala

alhamdulilah...feedback guest hari ni...sangat puas hati dengan Damai Homestay..terima kasih ya..Datang lagi ..inn shaa ...
17/09/2016

alhamdulilah...feedback guest hari ni...sangat puas hati dengan Damai Homestay..terima kasih ya..Datang lagi ..inn shaa allah..uhkwah makin rapat..

alhamdulilah..guest duduk raya haji puas hati..terima kasih menginap di Damai Homestay..kereta rosak nak chek out ikut m...
16/09/2016

alhamdulilah..guest duduk raya haji puas hati..terima kasih menginap di Damai Homestay..kereta rosak nak chek out ikut masa..tak pa..kak imah faham..kalau tak ada yg nak chek in..no problem..kita boleh tolak ansur..

#HHM088kalau ingin ke Cameron Highlands..cari penginapan selesa ..lengkap dan puas hati ..boleh menginap di Iz Homestay ...
15/09/2016
Izz Homestayguesthouse Cameron Highlands

#HHM088
kalau ingin ke Cameron Highlands..cari penginapan selesa ..lengkap dan puas hati ..boleh menginap di Iz Homestay Greenhill Cameron..
pasti puas hati..berbaloi baloi..
..teroka page di bawah dan like untuk mengetahui lebih lanjut..
call/wassap kak imah
☛ 013 430 4627
☞☛ 013 430 4627

https://www.facebook.com/Iz-homestay-greenhill-cameron-1691531727839462/

Penginapan selesa ..3 bilik..**(3 katil Queen 1 super single dan 2 single) 3 bilik air ..kelengkapan masak.untuk tempahan 0134304627.
�MUSLIM SAHAJA

Nak plan kenduri..cuti bersama keluarga..jom kita kira betoi2..sebab booking homestay awai..elak terlepas..
01/09/2016

Nak plan kenduri..cuti bersama keluarga..jom kita kira betoi2..sebab booking homestay awai..elak terlepas..

kalender 2017 dah keluar..boleh la plan awal untuk kenduri kawin..bercuti dan tempah homestay supaya tak terlepas.
30/08/2016

kalender 2017 dah keluar..boleh la plan awal untuk kenduri kawin..bercuti dan tempah homestay supaya tak terlepas.

16/08/2016
Perak BN

Tahun melawat Perak.2017..moh kite.datang kuala kangsar..Bandar Diraja.

Tahun Melawat Perak 2017 Berada Di Landasan Yang Baik:- DS Mohammad Nazri Abd Aziz

Kuala Kangsar's DAMAI guesthouse's cover photo
15/08/2016

Kuala Kangsar's DAMAI guesthouse's cover photo

Dalam kegusaran..kesedihan sebab allah menguji sedikit..kami sekeluarga gagahi jua mengemas rumah..untuk tetamu hari ini...
13/08/2016

Dalam kegusaran..kesedihan sebab allah menguji sedikit..kami sekeluarga gagahi jua mengemas rumah..untuk tetamu hari ini..dengan harapan semoga jangan mereka kecewa bila sampai..tapi kita merancang ..allah menentukan jua..allah menguji lagi sekali keimanan ini..tiba2 guest tak jadi masuk..alhamdulilah..itu lah rezeki yang ditetapkan hari ini dan minggu ini..allahhumayasir walatoasir robbin tamin bil khir..
#janganingatbisneshomestaynibolehkayalebihkepadatolongorangmelayuja

alhamdulilah guest semalam datang daftar anak.di USAS..menginap.di Damai.Homestay..puas hati sangat..
08/08/2016

alhamdulilah guest semalam datang daftar anak.di USAS..menginap.di Damai.Homestay..puas hati sangat..

#TEAMHHM088ingin penginapan selesa.di kuala kangsar..harga murah dan barget..call kak imah 012 5614627 atau 013430 4627s...
03/08/2016

#TEAMHHM088
ingin penginapan selesa.di kuala kangsar..harga murah dan barget..call kak imah 012 5614627 atau
013430 4627
sewa hanya rm200 sahaja
untuk penyewaan lama dan panjang boleh runding..kak noremah.

semangat ..deco deco homestay ..yang penting guest puas hati dan selesa..sanggup borong sakan.
01/08/2016

semangat ..deco deco homestay ..yang penting guest puas hati dan selesa..
sanggup borong sakan.

Salam syawal ..Maaf Zahir Batin..saja nak update cerita raya Aidilfitri 2016..Terima kasih kepada kak Jan Yaacob..untuk ...
11/07/2016

Salam syawal ..Maaf Zahir Batin..saja nak update cerita raya Aidilfitri 2016..Terima kasih kepada kak Jan Yaacob..untuk kesekian kalinya beraya di Damai Honestay..rasa dah [email protected] kali dah raya di Damai Homestay..sekali jer cuba tukar angin..tp tak sama dengan Damai ...akhirnya tak jadi ..pilih semula Damai di hati..sehingga kini.. terima kasih..

Woww..  menarik. Satu tradisi yg harus dikekalkan, tradebmark k.kgsar bndr Diraja..Tak sah Raya kalau tak ada Panjut..
03/07/2016

Woww.. menarik. Satu tradisi yg harus dikekalkan, tradebmark k.kgsar bndr Diraja..Tak sah Raya kalau tak ada Panjut..

Selamat Hari Raya..Dari Kak Imah ..Homestay Damai Kuala Kangsar..Maaf Zahir dan Batin..terima kasih kepada semua yang pe...
30/06/2016

Selamat Hari Raya..Dari Kak Imah ..Homestay Damai Kuala Kangsar..
Maaf Zahir dan Batin..
terima kasih kepada semua yang pernah menginap di Homestay Damai Kuala Kangsar..
sebelum Raya..Dato Tim.Pengarah Polis Bukit Aman...sebulan penginapan..alhamdulilah...
sesiapa yang inginkan penginapan di Kuala Kangsar..boleh contact kak omah 0125614627/0134304627

Kuala Kangsar's DAMAI guesthouse's cover photo
30/06/2016

Kuala Kangsar's DAMAI guesthouse's cover photo

22/06/2016
Dr Zubaidi Hj Ahmad

mana lebih baik tidur hotel banding dengan homestay..jadi jangan bangga sangat duduk hotel ...dan banding2 dengan homestay..inn shaa allah kesucian dijaga...

Saya pernah bawa cerek untuk masak air mineral yg saya beli di kedai berhampiran, ketika menginap di hotel 5 bintang. Sehingga rakan2 menggelarkan saya "doktor terlampau".

Tapi cuba tips berikut ketika berada di hotel.

5 Rahsia Di Bilik Hotel Yang Anda Patut Tahu
Anda minum air dari gelas bilik hotel? Eiii ... Pengotornya !

Oleh kerana staff pengemas bilik hotel selalunya di beri masa 30 minit atau kurang untuk mengemas satu bilik, kebanyakan peralatan di hotel tidak sebersih yang anda sangka.

Kami bukan mahu menakutkan anda. Tetapi kami cuma mahu memberitahu. Berikut adalah 5 rahsia di bilik hotel yang patut anda tahu.

Rahsia 1 : Jangan Guna Gelas Di Bilik

Gelas di bilik anda mungkin berkilat. Tapi ia sebenarnya menjijikkan. Kebanyakan staff mengemas bilik tidak mencuci gelas itu, tetapi hanya mengelapnya saja.

Dalam satu pendedahan oleh Fox News pada tahun 2007, kamera tersembunyi yang dipasang di hotel mewah bandar itu merakamkan yang gelas di bilik selalunya tidak dibasuh.

Kadang-kadang ia di sembur dengan pencuci tingkap dan dilap dengan tuala kotor. Ada yang membersihkannya dengan menggunakan sarung tangan yang sebelum itu digunakan untuk mencuci mangkuk tandas.

Pilihan terbaik? Bawa cawan plastik dari rumah. Jika tidak pun, cuci dulu gelas dan cawan dengan air panas sebelum menggunakannya.

Rahsia 2 : Jangan Guna Cerek Air di Bilik

Ah! Cerek air di bilik hotel .. siapa yang tidak sukakannya? Memang best bila boleh membancuh teh dan kopi di bilik yang sejuk.

Tetapi dalam satu pendedahan di dalam majalah Saloon, seorang pengemas bilik mengakui yang ada satu perkara yang pelik mengenai cerek air.

Cerek sebenarnya kerap dijadikan tempat meletak kond*m terpakai.

Menurutnya, beliau mempunyai satu pen yang digunakan khusus untuk mengambil kond*m tersebut. Begini rutin pembersihan beliau. Pertama buang benda tersebut. Kemudian sembur pencuci, bilas dengan air panas dan ulang jika lekit cecair masih ada.

Tambahnya lagi, beliau terlalu kerap menemui sisa tersebut di dalam cerek sehingga apabila beliau menjerang air di rumah, beliau kerap terbayang apa yang terjadi di bilik hotel.

Kesilapan 3 : Pintu Hotel Mudah Dibuka

Tidak kisahlah samada anda bercuti di hotel bajet Jalan Masjid India atau hotel mewah, bawa sendal pintu anda untuk keselamatan.

Setiap kali anda berada di bilik, letak sendal di pintu. Mengapa? Sebab tak kiralah betapa canggihnya sistem keselamatan pintu anda, ia tidak se-selamat yang anda sangka. Sistem kunci rantai dan sistem kad elektronik mudah dibuka — tidak kiralah samada oleh orang luar ataupun staff hotel sendiri.

Jadi anda perlukan sendal anda. Walaupun murah, sendal pintu adalah cara paling efektif menghalang orang yang tidak dikenali dari masuk ke dalam bilik sewaktu anda, pasangan anda dan anak-anak sedang tidur.

Rahsia 4 : Jangan Guna Air Dari Paip Untuk Minum

Jika anda menginap lama di hotel, guna air mineral sebagai air minuman. Jangan gunakan air paip dari bilik air, terutamanya jika anda bercuti di kawasan yang mempunyai air tercemar dari sisa najis manusia dan racun serangga seperti di Cameron Highland. Kisah anak-anak atau ibu mengandung yang cirit birit selepas pulang dari situ adalah perkara biasa.

Kalau itu belum membuatkan anda risau, pernah dengar kisah dua pelancong Britain di Cecil Hotel, Los Angeles? Tidak tahan dengan rasa air yang agak pelik mereka melaporkannya kepada pihak hotel.

Setelah di selidiki, staff hotel mendapati bahawa selama ini memang mereka menggunakan air yang kotor untuk mandi, minum dan menggosok gigi. Kenapa ?

Kerana ada mayat seorang wanita Cina telah mereput lebih 2 minggu di dalam tangki air yang digunakan di seluruh hotel.

Rahsia 5 : Jangan Bersandar di Tingkap Bilik

Ya. Bersandarlah di tingkap bilik, jika anda ingin mati muda. Tingkap di bilik hotel selalunya tidak diperiksa dengan kerap, walaupun di bilik-bilik hotel mewah dengan staff high-class berbahasa Inggeris seperti di Kuala Lumpur.

Setiap bulan, ada saja berita dari seluruh dunia mengenai kanak-kanak dan juga orang dewasa yang jatuh disebabkan mereka bersandar di tingkap hotel. Tidak kiralah samada hotel tersebut hotel murah atau hotel mewah, kedua-duanya tidak selamat.

Tak percaya? Lihat apa yang anda jumpa bila anda google hotel window fall.

5 rahsia ini hanya kakitangan hotel sahaja yang tahu. Jadi nanti bila anda bercuti lagi, pastikan anda bawa sendiri cawan anda dan gunakan air mineral untuk minum.

Sekian.

09/06/2016

salam Nabiha Zabidi..mesej awak aka tak boleh reply...lokasi depan smk Raja Muda Musa...1km dari bandar kuala kangsar..sis
.

Alhamdulilah. ..house keeping untuk tetamu esok...rezeki allah tiada di duga...call dapat pn Norasiah Karim dr Maran Pah...
17/03/2016

Alhamdulilah. ..house keeping untuk tetamu esok...rezeki allah tiada di duga...call dapat pn Norasiah Karim dr Maran Pahang ... nak masuk segera..tp alhamdulilah. .dah get ready. .ni kak imah belanja gambar sikit homestay Damai kuala kangsar terkini ..banyak penambahbaikkan..tp harga masih kekal...

Terima kasih. .pn Fadilah dari Ampang Selangor..pilih Damai homestay kuala kangsar. .penginapan di Kuala kangsar. .alham...
06/03/2016

Terima kasih. .pn Fadilah dari Ampang Selangor..pilih Damai homestay kuala kangsar. .penginapan di Kuala kangsar. .alhamdulilah. .sangat berpuas hati..kak imah rakamkan jutaan terima kasih. .

Address

NO 18 , JALAN DAMAI 4, TAMAN DAMAI, KUALA KANGSAR. PERAK
Kuala Kangsar
33000

Telephone

0134304627

Alerts

Be the first to know and let us send you an email when Kuala Kangsar's DAMAI guesthouse posts news and promotions. Your email address will not be used for any other purpose, and you can unsubscribe at any time.

Videos

Category

Nearby hotels


Other Hotels in Kuala Kangsar

Show All