12/03/2017
PERHATIAN..!!! PERHATIAN..!!! PERHATIAN..!!!
PAKEJ MEMBINA BANGLO YANG BERKONSEP TRADISIONAL DAN MODEN TERBARU 2017 SUDAH BERMULA.
Perasmian design terbaru Muzda 2017 kini bermula. Dan pada tahun ini juga kami menyasarkan lebih 40 design terbaru khas untuk pelanggan kami di Pulau Pinang, Kedah, dan Perlis. Adakah anda salah seorang yang akan memiliki salah satu design tersebut?
Sebagai pembukaan tirai 2017, kami memperkenalkan 16 design kami yang terbaru yang masih terhangat di pasaran. Selain itu juga, kami juga menawarkan rebate wang tunai sebanyak RM 5000.00 serta perkakasan rumah. Yang lebih hebat lagi, pemasangan sistem paip air panas seperti di HOTEL untuk rumah yang terpilih. Mana nak dapat lagi tawaran yang SUPERB macam ini.
Ciri –ciri pakej rumah yang pihak kami ditawarkan:
- Membina banglo di atas tanah lot sendiri dengan keluasan dan reka bentuk pilihan tuan rumah sendiri .
- Tidak memerlukan kelulusan daripada pihak berkuasa.(atas permintaan tuan rumah)
- Membina rumah yang berkualiti dan mempunyai jaminan. (pihak Muzda lebih MEMENTINGKAN kekuatan tapak, struktuk binaan dan yang LEBIH PENTING lagi kemasan bahagian dalaman dan luaran).
- Kepada penjawat awam, pihak kami juga mengalu-alukan kepada anda semua untuk membina rumah bersama kami. Kami juga membuat urusan guaman sekiranya untuk membuat pinjaman kerajaan.
Spesifikasi yang menarik kami tawarkan berbanding kontraktor lain:
- Setiap rumah yang kami bina akan di piling (bakau/ konkrit) terlebih dahulu untuk memastikan kekuatan struktur.
- Setiap ruang bilik utama kami akan sertakan bersama bilik air peribadi.
- Setiap design akan disertakan dengan teres dan ruang parking.
- Keseluruhan lantai adalah dipasang jubin termasuklah, tempat letak kereta, teres, ruang tamu. ( jubin yang dipasang 16’ di bahagian ruang tamu, ruang keluarga dan bilik.)
- Bahagian dapur p**a akan diberi table top 10’ beserta dengan kemasan jubin 5’ di dinding.
- Bahagian siling p**a akan diplaster untuk setiap ruang beserta dengan pemasangan kornis di setiap perimeter dinding.
- Dinding bilik air juga akan dipasang dengan kemasan jubin 5’ di dinding.Sistem pendawaian elektrik dan perpaipan air akan dipasang lengkap untuk keseluruhan rumah.
- Cat di bahagian luar dan dalam yang berkualiti dan kalis cuaca.
- Bumbung (atap/metal deck) yang bermutu serta mempunyai jaminan.
- Pemasangan tingkap aluminium untuk kesemua bukaan tingkap.
Yang lagi menarik sekiranya anda membina rumah bersama kami ialah TIADA CAS TERSEMBUNYI di dalam perjanjian kami.
Harga kami bermula daripada :
- RM 80,000.00 sehingga RM 1,000,000.00.
- RM 80,000.00 sehingga RM 1,000,000.00.
- RM 80,000.00 sehingga RM 1,000,000.00.
Nak rumah murah tapi konsep mahal...????
BOLEH! BOLEH! BOLEH! mudah sahaja bagi pihak kami. Sebab kemahuan pelanggan dalan keutaamaan kami bersesuaian dengan moto syarikat kami,” We Makes your dreams becomes true”.
SEGERA..!!!! CEPAT…!!! TUNGGU APA LAGI..??? Untuk pelanggan yang berminat sila hubungi:
Call/Whatsapp : 014 240 0448 (MUZAKKIR)
Call/Whatsapp : 011 36163911 (IMAN)
Call/Whatsapp : 019 5005838 (MOHD)
(LIKE)(SHARE) dan (FOLLOW) untuk PEMBINAAN MUZDA UNTUK INFO-INFO DARIPADA SYARIKAT BESERTA TIPS-TIPS DAN DESIGN-DESIGN TERBARU DARIPADA SYARIKAT KAMI.