18/11/2015
ABOUT US / MENGENAI KAMI
BOOK NOW / TEMPAH SEKARANG
"FOR MUSLIMS ONLY/HANYA UNTUK ORANG-ORANG ISLAM"
+60196686002 (Mdm. Siti Hamidah),
+60198620380 (Dr. Mohd Rosni)
D'Sakinah Homestay Guest House ialah sebuah rumah teres dua tingkat untuk disewakan secara harian dan bulanan kepada orang ramai yang datang jauh dan dekat. Mempunyai 4 bilik tidur dan 3 bilik mandi. Tingkat bawah terdiri dari 1 bilik tidur dan 1 bilik mandi. Tingkat atas terdiri dari 1 bilik tidur besar (Master Bedroom) dilengkapi 1 bilik mandi di dalamnya dan 2 bilik tidur kecil yang berkongsi 1 bilik mandi.
Dilengkapi dengan pelbagai kelengkapan asas seperti peti ais, dapur, gas memasak, kuali, television, NJOY, katil, tilam, bantal, meja makan, kusyen settie, kerusi, rak kasut, almari pakaian, tuala dan pelbagai kelengkapan dapur dan bilik mandi yang lain-lainnya.
Berdekatan dengan TESCO XTRA, masjid, padang permainan, sekolah, restoran, SATE KAJANG HJ SAMURI, lebuh raya untuk ke Kuala Lumpur, bandar Kajang dan sebagainya.
Amat sesuai untuk menempatkan keluarga yang besar atau kumpulan yang besar sehingga 10 orang tetamu dalam sesuatu masa. Amat menjimatkan untuk mereka yang gemar memasak makanan sendiri kerana segala kelengkapan memasak tersedia di sini.
RATE PER NIGHT / KADAR HARGA SATU MALAM
RM 200.00
Deposit Upon Check In /
Bayar Muka Semasa Mendaftar masuk = RM 100.00
ALL PAYMENTS BY CASH / SEMUA PEMBAYARAN SECARA TUNAI
ENJOY YOUR STAY!!! / SELAMAT MENIKMATI PENGINAPAN ANDA!!!