Ausila Homestay KUALA Kangsar

Ausila Homestay KUALA Kangsar Ausila Homestay yang terletak di Taman Chandan Putri Kuala Kangsar berdekatan dengan pelbagai kawasan menarik, amat sesuai dijadikan tempat persinggahan.
(3)

Muslim Homestay with Private Pool

Operating as usual

06/11/2020
BIDAI bestseller

BIDAI bestseller

MENANGI BIDAI SECARA PERCUMA TERHAD SEHINGGA 12 TENGAH MALAM INI SHJ.

Senang je, uolls hanya perlu
๐Ÿ”นFollow bidai_bestseller
๐Ÿ”นLike post ini
๐Ÿ”นShare post ini
๐Ÿ”นKomen NAK pada post ini

Senang kan?? Apa tunggu lagi? Jom cepat dapatkan bidai ini sementara tempoh promo 11% pun masih berjalan!

Boleh whatsapp kami di nombor ๐Ÿ‘‡
๐Ÿ“ฒwww.wasap.my/60127117593
๐Ÿ“ฒwww.wasap.my/60127117593
๐Ÿ“ฒwww.wasap.my/60127117563
๐Ÿ“ฒwww.wasap.my/60127117563

Untuk buat tempahan secara walk-in boleh sahaja datang kedai kami di

BIDAI
No 199, Jalan 8/1, Seksyen 8, Bandar Baru Bangi
Waktu operasi:
Isnin - Sabtu: 10am - 7pm

#pilihBIDAI #windowblinds #bidaimurah #homedecor #biliktidur #promo11 #merdeka #bidaicustommade #bandarbarubangi #zebrablinds #bidaizebra #rollerblinds #bidairoller #romanblinds #bazarpaknil

Ausila Homestay Kuala Kangsar, merupakan homestay teres 2 tingkat corner lot yang dilengkapi private pool & bbq pit khus...
27/06/2018

Ausila Homestay Kuala Kangsar, merupakan homestay teres 2 tingkat corner lot yang dilengkapi private pool & bbq pit khusus bagi keluarga muslim. Satu-satunya homestay di kuala kangsar yang menyediakan kemudahan bagi melakukan aktiviti outdoor seperti mandi kolam dan berbbq bersama keluarga dan amat sesuai untuk dijadikan tempat persinggahan santai keluarga. Homestay 4 bilik dan 4 bilik air ini menawarkan harga penginapan mampu milik pada kapasiti penginap yang lebih ramai amat berbaloi untuk penginapan anda.

Turut dilengkapi kemudahan lain seperti;
๐ŸŒŸ Dapur dan kelengkapan untuk memasak
๐ŸŒŸ Mesin Basuh
๐ŸŒŸ 2 Bilik beraircond
โœจ Ruang tamu beraircond
๐ŸŒŸ Kemudahan seterika baju
๐ŸŒŸ Water Heater
๐ŸŒŸ 2 unit televisyen dengan siaran enjoy & iptv
๐ŸŒŸ Pemain dvd (dvd tayangan menarik juga disediakan ).
๐ŸŒŸ Wifi percuma
& banyak lagi kemudahan lain untuk keselesaan anda.

Nikmati pengalaman seperti di rumah sendiri dengan menginap di Ausila Homestay Kuala Kangsar.

www.wasap.my/60162371154

https://goo.gl/search/Ausila+Homestay+Kuala+Kangsar+with+Private+Pool+1602,+Persiaran+Puteri+3/24
๐Ÿ“ Ausila Homestay Kuala Kangsar with Private Pool
1602, Persiaran Puteri 3/24
016-237 1154

Ausila Homestay dengan private pool adalah satu-satunya, homestay di kuala kangsar yang menyediakan kemudahan swimming p...
11/06/2018

Ausila Homestay dengan private pool adalah satu-satunya, homestay di kuala kangsar yang menyediakan kemudahan swimming pool & bbq pit untuk kemudahan tetamu kami. Homestay 2 tingkat corner lot ini, mempunyai 4 bilik dan 4 bilik air dengan dilengkapi kemudahan memasak seperti dapur, peti ais, oven, pembakar roti dan lain2.

Nikmatila, pengalaman menginap di Ausila Homestay bersama keluarga. Homestay Keluarga bagi pengunjung muslim amat sesuai dijadikan tempat persinggahan sekiranya berkunjung ke Kuala Kangsar Bandar Diraja.

Ausila homestay double storey corner lot with private pool. Complete with cooking equipment & bbq pit. Come and stay wit...
10/06/2018

Ausila homestay double storey corner lot with private pool. Complete with cooking equipment & bbq pit. Come and stay with us. Have fun !!! ๐Ÿ˜๐Ÿ˜

22/05/2018
Alhamdulillah..work in progress. Insyaallah, akan datang Ausila Homestay akan menyediakan kemudahan Private Swimming Poo...
08/03/2018

Alhamdulillah..work in progress. Insyaallah, akan datang Ausila Homestay akan menyediakan kemudahan Private Swimming Pool untuk bakal2 guest kami.

Bagi anda yang mencari penginapan dilengkapi dengan pool di Kuala Kangsar, boleh la menginap di Ausila Homestay Kuala Kangsar.

Berminat bolehlah menghubungi.
Pn Ila 016-2371154
En Shah 0166397889

Kasi ceria sikit homestay. #catbaruMari berkunjung ke Ausila Homestay Kuala Kangsar. Pastinya tempat persinggahan yang s...
16/02/2018

Kasi ceria sikit homestay.
#catbaru

Mari berkunjung ke Ausila Homestay Kuala Kangsar. Pastinya tempat persinggahan yang selesa untuk anda.

D' AWRA HOMESTAY MERU IPOH. Hanya 20 minit dari Kuala Kangsar. Berdekatan dengan tol Jelapang Ipoh.
06/06/2017
D'awra Homestay MERU IPOH

D' AWRA HOMESTAY MERU IPOH. Hanya 20 minit dari Kuala Kangsar. Berdekatan dengan tol Jelapang Ipoh.

D' AWRA Homestay yang terletak di MERU, IPOH berdekatan dengan pelbagai kawasan menarik, amat sesuai dan strategik dijadikan tempat persinggahan.

06/06/2017

Assalamualaikum semua,

AUSILA HOMESTAY KUALA KANGSAR mengucapkan selamat berpuasa kepada semua umat islam.

Untuk makluman semua untuk Hari Raya Aidilfitri AUSILA HOMESTAY dah fully booked pada tarikh-tarikh berikut.

24-26 JUN: En Romli
27-28 JUN: En Kahirul Hisham
30-1 JULAI: En Rosli

JOM!! Cepat2 grab tarikh2 yang masih kosong sebelum fully booked.

Salam ramadhan kepada semua umat islam.
27/05/2017

Salam ramadhan kepada semua umat islam.

Ruang tamu
18/09/2016

Ruang tamu

Assalamualaikum.. Salam jumaat dr Ausila Homestay.
15/07/2016

Assalamualaikum.. Salam jumaat dr Ausila Homestay.

SALAM JUMAAT
SAHABAT YANG DIKASIHI...

Selamat Hari Raya Aidilfitri dan Maaf Zahir & Batin dari AUSILA HOMESTAY.Semoga segala kekurangan dari Homestay dan Perk...
11/07/2016

Selamat Hari Raya Aidilfitri dan Maaf Zahir & Batin dari AUSILA HOMESTAY.

Semoga segala kekurangan dari Homestay dan Perkhidmatan kami dapat dimaafi.

11/06/2016

Assalamualaikum...salam ramadhan semua. Alhamdulillah di bulan yg mulia penuh barakah ni Ausila Homestay penuh sehingga 19 Jun.. rezeki dariNya.

Terima kasih kepada yg sudi menginap di homestay kami..

Bilik
26/05/2016

Bilik

Ruang Homestay
03/05/2016

Ruang Homestay

27/02/2016

Nak berjalan ramai2 sekeluarga ke kuala kangsar? Pening pikir nak menginap di mana @ terpaksa menyewa bilik yg banyak di hotel2 pada harga yang tinggi?
Moh singgah di Ausila Homestay Kuala Kangsar. Rumah Corner lot 2 tingkat 4 bilik yang mampu menempatkan sehingga 8 orang dewasa pada hanya RM 280 semalam. Jom tag kwn2 n family.

03/12/2015

Assalamualaikum warga fb..

Untuk makluman..bagi weekend bulan disember yang masih available hanya bagi tarikh.. 12/13.

Alhamdulillah, permintaan homestay sangat menggalakkan. Nak2 musim cuti sekolah ni. Jom grab cepat2!! Call 0162371154 atau wassap 0162171154 untuk tempahan.

Terima kasih byak2 kepada yang berminat untuk menginap di homestay kami. ^^

07/11/2015

Salam..hujung minggu semua. Jom singgah menginap kat cnie..bwk family jalan2 bandar kuale.. ^^

Moh singgoh Kuale..Istana Kenangan yang telah dijadikan Muzium Diraja Negeri Perak merupakan antara lokasi menarik yang ...
25/08/2015

Moh singgoh Kuale..
Istana Kenangan yang telah dijadikan Muzium Diraja Negeri Perak merupakan antara lokasi menarik yang boleh dikunjungi sekiranya berkunjung di Kuala Kangsar. Ianya terletak berhampiran dengan Istana Iskandariah di Bukit Chandan, Kuala Kangsar perak.

Sekiranya anda berkunjung ke Kuala Kangsar, Perak, menginaplah di Ausila Homestay iaitu homestay keluarga muslim yang te...
24/08/2015

Sekiranya anda berkunjung ke Kuala Kangsar, Perak, menginaplah di Ausila Homestay iaitu homestay keluarga muslim yang terletak di Taman Chandan Putri Kuala Kangsar. Lokasi yang berdekatan dengan Istana Iskandariah, Masjid ubudiah, Istana Kenanga (Muzium Diraja Perak), Kolej Universiti Islam Sultan Azlan Shah dan pelbagai tempat menarik yang lain sangat sesuai dijadikan tempat persinggahan.

Rumah Corner lot 2 tingkat 4 bilik yang masing-masing mempunyai bilik air yang tersendiri ini mampu menempatkan sehingga 8 orang dewasa pada hanya RM 280 semalam. Jom tag kwn2 n family.

Antara Kemudahan dan kelengkapan yang disediakan:
1. Peralatan Memasak
2. Peti Ais
3. Televisyen dan astro njoi
4. Mesin basuh
5. Water Heater (Bilik air utama)
6. Air cond (Bilik utama & Kedua)
7. Kemudahan BBQ

dan lain-lain lagi kemudahan.

Jom set kan percutian anda dengan AUSILA HOMESTAY KUALA KANGSAR.. dengan bayaran booking serendah RM 50.00 (non-refundable) bagi satu malam untuk kami lock date untuk tuan2 dan puan2.

Ausila Homestay KUALA Kangsar's cover photo
23/08/2015

Ausila Homestay KUALA Kangsar's cover photo

Ausila Homestay KUALA Kangsar
23/08/2015

Ausila Homestay KUALA Kangsar

Address

Persiaran Putri 3/24
Kuala Kangsar
33000

Alerts

Be the first to know and let us send you an email when Ausila Homestay KUALA Kangsar posts news and promotions. Your email address will not be used for any other purpose, and you can unsubscribe at any time.

Nearby hotels


Other Kuala Kangsar hotels

Show All

Comments

Assalamualaikum..Tuan Puan. Kami dari Zoomstay.net. Kami bangunkan laman web Zoomstay.net untuk memberi peluang kepada pemilik homestay dan pemilik tempat penginapan untuk menyenaraikan homestay mereka di laman web tersebut. Kami dalam proses fasa pertama iaitu ingin menguji fungsi laman web tersebut.Tuan Puan dijemput untuk menyenaraikan homestay tuan puan di laman web kami. Buat masa ini ianya percuma dan tiada dikenakan sebarang bayaran. Oleh itu kami berbesar hati menjemput tuan puan ke laman web www.zoomstay.net untuk mendaftar homestay tuan puan. Klik pada 'List my property' dan ikuti langkah2 seterusnya. Kemudian kami akan aktifkan homestay tuan puan dan tuan puan boleh tengok homestay tuan puan tersenarai di dalam laman web tersebut. Kerjasama tuan puan didahului dengan ucapan terima kasih.
Hai org kuala kangsar ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š Anda rimas dengan rumah bersepah tapi tiada masa? Lantai berhabuk tapi tiada tenaga untuk mop setelah seharian bekerja? Emm, pakaian btimbun xlipat?? Stoking pun dah hilang pasangannya sbb tak sempat melipat pakaian?? Nak setup homestay, tp tiada masa nk kemas dan cuci rumah? Nahh..di sini penyelesaiannya.. Service cuci-cuci menyediakan perkhidmatan: Service cuci rumah kediaman anda: โœ…mengemas rumah โœ…mop lantai โœ…cuci bilik air โœ…cuci cermin tingkap Servis tambahan โœ… melipat kain Dengan hanya RM55/3jam Cas bagi servis tambahan serendah RM5 sahajaa. Woot woot! Setiap penambahan satu jam akan di cas RM10. Servis untuk setup homestay atau rumah sewa: RM100/3jam - rumah teres RM130-RM180/3jam- rumah banglo (bgantung pada luas ruangan) Pakar menyelesaikan masalah anda boleh dihubungi di talian 0135346852/01127322704 BERMULA 23/9/2017. Cepat-cepat booking slott.