Homestay Amni Kuala Kangsar

Homestay Amni Kuala Kangsar Terdapat 2 pilihan rumah... ๐Ÿก Air condition rooms RM150/ night ๐Ÿก Fan rooms RM100/ night Spesifikasi Rumah... ๐Ÿก Rumah Berkembar Semi D ๐Ÿก 2 bilik tidur ๐Ÿก 1 ruang tamu ๐Ÿก 1 dapur ๐Ÿก 1 bilik air ๐Ÿก 1 tandas

Homestay Amni terletak di Kg Simpang Penaga, Kota Lama Kiri, Kuala Kangsar... Terdapat 2 pilihan rumah... ๐Ÿก Air condition rooms RM150/ night ๐Ÿก Fan rooms RM100/ night Spesifikasi Rumah... ๐Ÿก Rumah Berkembar Semi D ๐Ÿก 2 bilik tidur ๐Ÿก 1 ruang tamu ๐Ÿก 1 dapur ๐Ÿก 1 bilik air ๐Ÿก 1 tandas Kemudahan.. ๐ŸšŒ Stesen Bas/ Teksi 1.5km / 3 min drive ๐Ÿšˆ Stesen Kereta Api 1.5km / 2 min drive ๐Ÿจ Hospital Kuala Kangsar 2.2km/ 5 min drive ๐Ÿข The Store Kuala Kangsar 1.5km / 5 min drive ๐Ÿด Arena Square / Arena foodcourt 1.2km / 4 min drive โค Masjid Ubudiah 2.6 km/ 7 min drive ๐Ÿฐ Istana Iskandariah 3.1 km/ 8 min drive ๐Ÿซ MCKK 1.2km / 3 min drive ๐Ÿซ USAS 4 km / 10 min drive ๐Ÿซ Kolej Vokasional 11km/ 17 min drive ๐ŸŽฃ Terletak berhampiran Sungai Perak dan lubuk memancing bagi kaki pancing Sesuai untuk mereka yang ingin... ๐Ÿ‘ช Menghadiri kenduri kendara ๐ŸŽ†Sambutan Perayaaan ๐ŸŽฃ Kaki pancing ๐ŸŽ“ Melawat anak belajar...seperti di USAS / MCKK/ Kolej Vokasional ๐Ÿ‘’ Percutian Feel like home..semua disediakan... โœ” perkakas memasak : pinggan, mangkuk, cawan, sudu, pisau, kuali, periuk โœ” peti ais, mesin basuh, periuk nasi, kettle, dapur memasak, iron, iron board โœ” toletries : sabun, syampu, ubat gigi โœ” tuala mandi, telekung, sejadah

OH MY PERAK
31/10/2020

OH MY PERAK

Soft opening ! Moh nerai kome !
Kombinasi yang sedap.Menggunakan gula apong asli dari Sarawak dan madu dari Yaman.

Mokti's Ice Cream Gula Apong Kuala Kangsar

Pertama di Perak dan yang ke-4 di Malaysia.
Mokti's Ice Cream Gula Apong HQ Malaysia

๐Ÿ“ G-24,Bandar Baru Fasa 1,
Kuala Kangsar PERAK ๐Ÿ’›๐Ÿ–ค
( Belakang Stesyen Bas Kuala Kangsar)

๐Ÿ•™ 9.30 pagi - 6.30 petang ( Setiap Hari )

Next outlet bakal dibuka di Taman Cempaka,Ipoh..

PerakWorld
28/10/2020

PerakWorld

Cendol Bingsu

Lokasi : Belakang Public Bank Kuala Kangsar Perak

10 pagi - 6 Petang (Isnin -sabtu)

Belle Instant Dessert
25/09/2020

Belle Instant Dessert

Available : Chocolate Banana/ Tiramisu/ Chocolate Nutella / Blueberry Cheese
.
Harga promosi
RM70/pc
.
Combo 4 types ( 4 slices) pun boleh RM70
.
Slices : RM8/ slice
.
Sebarang pertanyaan boleh hubungi nombor di bawah.. ๐Ÿ‘‡
.
www.wasap.my/0134062875

Media Viral Perak
31/08/2020

Media Viral Perak

Kuala Kangsar - Tenangnya makan sebelah sawah ๐Ÿ˜๐Ÿ˜

Tempat ni cukup terkenal dengan Laksa Sarang Fishcake dan Roti Puri tau.. Dah pernah sampai sini belum tu? Kalau belum, plan la sehari ke Kuale. Kome wajib singgah sini bersama keluarga, murah dan paling penting ianya sedap..!

๐Ÿ“Warung Telaga Kuale Kangsar
Alamat: 321, Warung Telaga, Hadapan Rumah Kanak-Kanak Sultan Abdul Aziz, Jalan Ipoh, 33000 Kuala Kangsar, Perak
Waktu Operasi: 2 petang - 7.30 malam (Khamis & Jumaat Tutup)
Pertanyaan: 0125934771

Moh ler TAG kesayangan kome dan FOLLOW page untuk pelbagai port/info menarik dalam Perak ๐Ÿ˜

#TravelPerakLah
#PerakSapotPerak

30/08/2020
Homestay Amni Kuala Kangsar

Homestay Amni Kuala Kangsar

Homestay Amni terletak berdekatan:
1. Jambatan Sayong
2. Tapak Petanque Kuala Kangsar
3. USAS Resort
4.Restoran Mama Tomyam, Kota Lama Kiri.

Untuk sampai ke Homestay Amni, tuan puan carilah traffic light jambatan sayong... Atau Restoran Mama Tomyam... Ada laluan kecil di tepi restoran ni...

Tonton video utk tengok laluan kecil tersebut...Laluan ni tiada dalam goggle maps mahupun waze...

Homestay Amni Kuala Kangsar
23/08/2020

Homestay Amni Kuala Kangsar

๐Ÿ’ฐRM100๐Ÿ’ฐ
๐Ÿ’ฐRM100๐Ÿ’ฐ
๐Ÿ’ฐRM100๐Ÿ’ฐ
๐Ÿ’ฐRM100๐Ÿ’ฐ
๐Ÿ’ฐRM100๐Ÿ’ฐ
.
Mane nak cari homestay RM100 zaman sekarang niii...Bilik saje boleh la dapat...
.
Dengan hanya RM100 anda boleh dapat 2 buah bilik...Kipas yeee...Ruang tamu, dapur dan 2 tandas....
.
Berbaloi-baloiiii kome oiiii...
.
Da la dekat dengan pekan Kuala Kangsar pulak tuuuu....
.
Boring2 dok homestay boleh mancing...Dapat makan ikan fresh...
.
Rajin skit boleh pusing trek jogging.. Kan da dapat buang lemak...
.
Berminat utk sewa boleh watsapp atau call no ni...๐Ÿ˜‰

www.wasap.my/60134062875
www.wasap.my/60134062875
www.wasao.my/60134062875
www.wasap.my/60134062875
www.wasap.my/60134062875

23/08/2020
Homestay Amni Kuala Kangsar

Homestay Amni Kuala Kangsar

๐Ÿ Homestay 2 bilik kipas RM100 smlm๐Ÿ 
.
๐ŸŒฌ๏ธโœ… 2 bilik ada KIPAS ANGIN dan AIR COOLERโœ…
.
๐Ÿ“บ โŒ Tiada Astro Njoi atau MyTV โŒ
๐Ÿ‘• โŒ Tiada Mesin basuh โŒ
๐Ÿฅถ โŒ 2 bilik Tiada AircondโŒ

23/08/2020
Homestay Amni Kuala Kangsar

Homestay Amni Kuala Kangsar

Homestay Amni terletak berdekatan:
1. Jambatan Sayong
2. Tapak Petanque Kuala Kangsar
3. USAS Resort
4.Restoran Mama Tomyam, Kota Lama Kiri.

Untuk sampai ke Homestay Amni, tuan puan carilah traffic light jambatan sayong... Atau Restoran Mama Tomyam... Ada laluan kecil di tepi restoran ni...

Tonton video utk tengok laluan kecil tersebut...Laluan ni tiada dalam goggle maps mahupun waze...

Homestay Amni Kuala Kangsar
23/08/2020

Homestay Amni Kuala Kangsar

Ramai yg keliru nak masuk laluan mana utk ke Homestay Amni... Di sini kami tunjukkan jalannya... ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
Caption di setiap gambar... โ˜บ๏ธ

Homestay Amni Kuala Kangsar
23/08/2020

Homestay Amni Kuala Kangsar

๐Ÿ’ฐRM150๐Ÿ’ฐ
๐Ÿ’ฐRM150๐Ÿ’ฐ
๐Ÿ’ฐRM150๐Ÿ’ฐ
๐Ÿ’ฐRM150๐Ÿ’ฐ
๐Ÿ’ฐRM150๐Ÿ’ฐ
.
"Malaysia sekarang musim panas...kami nak aircond..."
.
Jangan risau...kite upgrade aircond 2 bilik demi keselesaan anda...Hiasan rumah pun kite bg cantik sikit...Sedap mata memandang...
.
"Ala nak tgk tv clear skittt...."
.
Ok, kami tambah Astro Njoi utk anda kesayangan kami...Ni je termampu...Nama pun Homestay Bajet kan..๐Ÿ˜†
.
Dengan hanya tambah RM50 dari Homestay kipas tadi...Anda boleh dapat 2 buah bilik...Berpenghawa dingin yeee...Ruang tamu, dapur dan 2 tandas....
.
Kami tambah extra mesin basuh...Sonang nk basuh baju...๐Ÿ˜Š
.
Berbaloi-baloiiii sgt kome oiiii...
.
Da la dekat dengan pekan Kuala Kangsar pulak tuuuu....
.
Boring2 dok homestay boleh mancing...Dapat makan ikan fresh...
.
Rajin skit boleh pusing trek jogging.. Kan da dapat buang lemak...
.
Berminat utk sewa boleh watsapp atau call no ni...๐Ÿ˜‰

www.wasap.my/60134062875
www.wasap.my/60134062875
www.wasao.my/60134062875
www.wasap.my/60134062875
www.wasap.my/60134062875

05/08/2020
LEPAK KAMPUNG TALANG KUALA KANGSAR PERAK

LEPAK KAMPUNG TALANG KUALA KANGSAR PERAK

Port lepak baru kome weh.. kome semua dah pergi ke? teman udah . makanan nye banyak pilihan kome weh.. dari makanan berat2 hinggalah ke kudap2 dia.. semua se...

Homestay 2 bilik aircond.. RM150..
25/07/2020

Homestay 2 bilik aircond.. RM150..

๐Ÿ’ฐRM150๐Ÿ’ฐ
๐Ÿ’ฐRM150๐Ÿ’ฐ
๐Ÿ’ฐRM150๐Ÿ’ฐ
๐Ÿ’ฐRM150๐Ÿ’ฐ
๐Ÿ’ฐRM150๐Ÿ’ฐ
.
"Malaysia sekarang musim panas...kami nak aircond..."
.
Jangan risau...kite upgrade aircond 2 bilik demi keselesaan anda...Hiasan rumah pun kite bg cantik sikit...Sedap mata memandang...
.
"Ala nak tgk tv clear skittt...."
.
Ok, kami tambah Astro Njoi utk anda kesayangan kami...Ni je termampu...Nama pun Homestay Bajet kan..๐Ÿ˜†
.
Dengan hanya tambah RM50 dari Homestay kipas tadi...Anda boleh dapat 2 buah bilik...Berpenghawa dingin yeee...Ruang tamu, dapur dan 2 tandas....
.
Kami tambah extra mesin basuh...Sonang nk basuh baju...๐Ÿ˜Š
.
Berbaloi-baloiiii sgt kome oiiii...
.
Da la dekat dengan pekan Kuala Kangsar pulak tuuuu....
.
Boring2 dok homestay boleh mancing...Dapat makan ikan fresh...
.
Rajin skit boleh pusing trek jogging.. Kan da dapat buang lemak...
.
Berminat utk sewa boleh watsapp atau call no ni...๐Ÿ˜‰

www.wasap.my/60134062875
www.wasap.my/60134062875
www.wasao.my/60134062875
www.wasap.my/60134062875
www.wasap.my/60134062875

25/07/2020
Homestay Amni Kuala Kangsar

Homestay 2 blk Aircond RM150

๐ŸกHomestay 2 bilik Aircond RM150 smlm๐Ÿก
.
๐Ÿ“บ Astro Njoiโœ”๏ธ
๐Ÿ‘•Mesin basuh โœ”๏ธ
๐Ÿฅถ 2 bilik Aircond โœ”๏ธ

Macho Meals
19/07/2020

Macho Meals

โ€œPENGUMUMAN BUAT PENDUDUK BANDAR DI-RAJAโ€

====================================================

Kami dah bukak outlet kami yang pertama. Jom Kita Serbu !

Lokasi : Berhadapan Kedai Ayam Faizul (Taman Bunga Raya)
Waktu Operasi : 10 pagi - 6 petang

๐Ÿ”ฅ "Memang puas hati, sebab dapat sama macam gambar, memang takkan beli **C dah lepasni, rasa sama + saiz pulak besor2"
๐Ÿ”ฅ "Dik, ayam ni giler besor,homemade sos tu pon sedap, anak akak suka sangat2"
๐Ÿ”ฅ "Harga dengan portion makanan kau memang tak dapat kat mane-2 dik,makanan nye penuh 1 lunchbox ni, akak kompom kau boleh pegi jauh"

Ini antara feedback-feedback yang kita dapat daripada customer yang puas hati dan secara langsung jadi regular customer.

Dapatkan ayam goreng kegemaran anda sekarang !

#kualakangsar #mckk #clifford #westernkualakangsar #codkualakangsar #fooddeliverykualakangsar
#bazarramadhankualakangsar #bazarramadhanonline
#KKBR2020 #makanviral #viralkualakangsar

CHOR CHAR KOEY TEOW
18/07/2020

CHOR CHAR KOEY TEOW

[ #RINDUNAKMAKANCKTCHOR ]

Padu.....#CHORKETIAU kuala kangsar๐Ÿ˜‹
.
Harga dari Rm5.50- Rm16
.
Berbaloi-baloi jika di makan seisi keluarga..Makanan santai makan petang dan malam

#variasi lauk di dalam ketiau
1.udang
2.kerang
3.ayam c.chop
4.lamb chop
5.jambo sosej chese
6.meatbal chese
.
Nak dapatkannya hanya di #portchorchatkoayteow sahaja...
.
Order cod
Apps Foodpanda
Link chor : www.wasap.my/60194924242/orderchor.
.
Kedai buka
2.30ptg-10mlm (kedai kuala)
3.00ptg-10mlm (sungaisiput)
5.00-10mlm (foodbus ipoh)
.
Jom menikmati di 3 lokasi kami.
Jumpa petang nanti๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹
Sesuai semua lapisan masyarakat...

#hanyachordihati
#takcariyglain
#darijauhsanggupdatang
#chorpaduberzaman
#foodloverchorckt
#ketiauterbaikkualakangsar
#orangkuale
#jomsinggah
#portpadukualakangsar

18/07/2020
Homestay Amni Kuala Kangsar

Homestay Amni Kuala Kangsar

๐ŸกHomestay 2 bilik Aircond RM150 smlm๐Ÿก
.
๐Ÿ“บ Astro Njoiโœ”๏ธ
๐Ÿ‘•Mesin basuh โœ”๏ธ
๐Ÿฅถ 2 bilik Aircond โœ”๏ธ

Seladang PERAK
06/07/2020

Seladang PERAK

Port nak beli kuih muih santapan klasik tradisional melayu yang autentik di Kuale. Ada dua jenis je kuih orang lama yang dijualnya, popia dan kuih tepung talam. Tapi, popia pakcik omar ini legend kat sini dan pilihan jenis goreng atau jenis gulung. Kuih tepung talam pulak ada aneka flavour, kaler kuihnya pun dah menarik tertarik kau memang dabom.

FB: Popia Omar Kuala Kangsar (sejak 1982 dah meniaganya)
Dataran Lembah, Kuala Kangsar, Perak
Waktu: 4 hingga 7 petang.
Kredit FB : Ahmad Syamil Abdullah JJCM Perak

03/07/2020
Kuala Kangsar TV

Kuala Kangsar TV

Port lepak baru kome weh.. kome semua dah pergi ke? teman udah . makanan nye banyak pilihan kome weh.. dari makanan berat2 hinggalah ke kudap2 dia.. semua sedap2 . tempat pun cantik.. sesuai ler kome nak bawak family makan2 atau nak bawak kawan2 lepak santai.. makanan dijamin sedap dan murah !
.
Restoran nye dekat Kampung Talang Kuala Kangsar.. Boleh Waze atau Google Maps Lepak Kampung Talang. buka pada pukul 6 petang hingga 12 malam. tutup setiap hari khamis .
.
Lokasi kedai :
.

https://waze.com/ul/hw0zg0kqsb

.
Bagi Cadangan tempat2 menarik atau nak kami datang review kedai kome semua boleh inbox di page Kuala Kangsar TV
atau whatsapp 0103786708 | www.wasap.my/60103786708
.
Join group Kuala Kangsar TV untuk info2 menarik
Instagram : kualakangsar.tv
Email : [email protected]
Telegram : t.me/kualakangsartv
.
Video by Vnc Production | www.vncproduction.com
page : https://www.facebook.com/vncproduction/
Website : https://www.vncproduction.com

02/07/2020
Kuala Kangsar TV

Kuala Kangsar TV

Port lepak baru kome weh.. kome semua dah pergi ke? teman udah . makanan nye banyak pilihan kome weh.. dari makanan berat2 hinggalah ke kudap2 dia.. semua sedap2 . tempat pun cantik.. sesuai ler kome nak bawak family makan2 atau nak bawak kawan2 lepak santai.. makanan dijamin sedap dan murah !
.
Restoran nye dekat Kampung Talang Kuala Kangsar.. Boleh Waze atau Google Maps Lepak Kampung Talang. buka pada pukul 6 petang hingga 12 malam. tutup setiap hari khamis .
.
Lokasi kedai :
.

https://waze.com/ul/hw0zg0kqsb

.
Bagi Cadangan tempat2 menarik atau nak kami datang review kedai kome semua boleh inbox di page Kuala Kangsar TV
atau whatsapp 0103786708 | www.wasap.my/60103786708
.
Join group Kuala Kangsar TV untuk info2 menarik
Instagram : kualakangsar.tv
Email : [email protected]
Telegram : t.me/kualakangsartv
.
Video by Vnc Production | www.vncproduction.com
page : https://www.facebook.com/vncproduction/
Website : https://www.vncproduction.com

20/06/2020
Homestay Amni Kuala Kangsar

Homestay Amni Kuala Kangsar

๐ŸกHomestay 2 bilik Aircond RM150 smlm๐Ÿก
.
๐Ÿ“บ Astro Njoiโœ”๏ธ
๐Ÿ‘•Mesin basuh โœ”๏ธ
๐Ÿฅถ 2 bilik Aircond โœ”๏ธ

20/06/2020

Assalamualaikum... Kepada pelanggan yang dihormati. Selepas jam 2 ptg, sebarang pembatalan homestay tidak dibenarkan dan pembayaran penuh diperlukan. TQ. ๐ŸŒท

Homestay Amni Kuala Kangsar
12/06/2020

Homestay Amni Kuala Kangsar

Ramai yg keliru nak masuk laluan mana utk ke Homestay Amni... Di sini kami tunjukkan jalannya... ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
Caption di setiap gambar... โ˜บ๏ธ

12/06/2020
Homestay Amni Kuala Kangsar

Homestay Amni Kuala Kangsar

Homestay Amni adalah homestay bajet...Pemandangan sekitar Homestay Amni Kuala Kangsar...Sesuai utk keluarga yg nak santai2 berehat....Nak kan privacy...Kaki pancing sgt2 sesuai...Disamping kedudukannya di pekan Kuala Kangsar...Jom tengok video ni...๐Ÿ˜„

12/06/2020
Homestay Amni Kuala Kangsar

Homestay Amni Kuala Kangsar

Homestay Amni terletak berdekatan:
1. Jambatan Sayong
2. Tapak Petanque Kuala Kangsar
3. USAS Resort
4.Restoran Mama Tomyam, Kota Lama Kiri.

Untuk sampai ke Homestay Amni, tuan puan carilah traffic light jambatan sayong... Atau Restoran Mama Tomyam... Ada laluan kecil di tepi restoran ni...

Tonton video utk tengok laluan kecil tersebut...Laluan ni tiada dalam goggle maps mahupun waze...

11/06/2020
Homestay Amni Kuala Kangsar

Homestay Amni Kuala Kangsar

Aktiviti yg boleh dilakukan di Homestay Amni..
.
๐ŸŽฃ ๐ŸŸMemancing...
.
๐Ÿƒโ€โ™‚๏ธ๐Ÿšดโ€โ™€๏ธ Jogging atau berbasikal sepanjang track.. Boleh sampai ke Arena Square...
.
๐ŸŽณ Bermain petanque.. Atau boling padang...
.
๐Ÿข Di sebalik jambatan sana adalah USAS Resort..

11/06/2020
Homestay Amni Kuala Kangsar

Homestay Amni Kuala Kangsar

๐ŸกHomestay 2 bilik Aircond RM150 smlm๐Ÿก
.
๐Ÿ“บ Astro Njoiโœ”๏ธ
๐Ÿ‘•Mesin basuh โœ”๏ธ
๐Ÿฅถ 2 bilik Aircond โœ”๏ธ

11/06/2020
Homestay Amni Kuala Kangsar

Homestay Amni Kuala Kangsar

๐Ÿ Homestay 2 bilik kipas RM100 smlm๐Ÿ 
.
๐ŸŒฌ๏ธโœ… 2 bilik ada KIPAS ANGIN dan AIR COOLERโœ…
.
๐Ÿ“บ โŒ Tiada Astro Njoi atau MyTV โŒ
๐Ÿ‘• โŒ Tiada Mesin basuh โŒ
๐Ÿฅถ โŒ 2 bilik Tiada AircondโŒ

MAJLIS PERBANDARAN KUALA KANGSAR
25/02/2020

MAJLIS PERBANDARAN KUALA KANGSAR

Tentatif Program MPKK KUALE CAR FREE DAY* โŒ๐Ÿš—๐Ÿš•๐Ÿš™โŒ

๐Ÿ›ฃLokasi : Jalan Kangsar ( jalan ditutup daripada bulatan Jam Besar hingga Bulatan Labu di Double Lion ) โ›”โ›”
๐Ÿ“…Tarikh : 1 /3 / 2020 (Ahad)
โฐMasa : 7.00 pagi - 10.00 pagi

6.45 pagi
Kehadiran peserta dan pengunjung berkumpul
๐Ÿ‘ฉโ€๐Ÿ‘ฉโ€๐Ÿ‘งโ€๐Ÿ‘ง๐Ÿ‘ฉโ€๐Ÿ‘ฉโ€๐Ÿ‘ฆโ€๐Ÿ‘ฆ๐Ÿ‘ฉโ€๐Ÿ‘ฉโ€๐Ÿ‘ฆโ€๐Ÿ‘ฆ

7.00 pagi
Senamrobik / Jom Zumba daripada Unicorn Team
๐Ÿคธ๐Ÿผโ€โ™€๐Ÿคธ๐Ÿปโ€โ™‚๐Ÿง˜๐Ÿผโ€โ™‚

7.30 pagi
Ucapan Selamat Datang oleh Yang Dipertua MPKK
๐ŸŽค

7.35 pagi
Pelepasan Unicorn Fun Run 5KM

8.30 pagi
Ketibaan peserta

Turut berlangsung
- Jom sihat @ summer
gym
- Pertandingan mewarna
bersama Perpustakaan
Desa Kota Lama Kanan
- MPKK FUN GAME
- Sukan Woodball
- Sukan Golf
- Basikal Cycledios
- Memanah
- Lawatan ke booth
pameran /
pemeriksaan kesihatan,
gigi dan lain-lain
๐Ÿนโšฝ๐ŸŽค๐Ÿฅ…๐Ÿšด๐Ÿ’‰๐Ÿ’Š๐ŸŽ ๐Ÿ‡๐Ÿฝ

10.00 pagi
- Penyampaian
cenderamata
๐Ÿ…๐ŸŽ–๐Ÿ…๐ŸŽ–
- Bersurai
๐Ÿค๐Ÿค๐Ÿค

Tema : UNICORN FUN RUN @ MPKK KUALE CAR FREE DAY
๐ŸŒˆ๐ŸŽ ๐ŸŽ ๐ŸŽ ๐ŸŒˆ
Semua dijemput hadir

Perak Press
14/02/2020

Perak Press

Kalau ke Kuala Kangsar boleh la singgah breakfast di Breakfast By The River, lokasi sarapan yang cantik dan menarik dengan pelbagai hidangan juadah disediakan disini.

Lokasi di Kota Lama Kiri berhampiran Kompleks Pondok Al Mansor (di tepian Sungai Perak) dengan lanskap alam semulajadi yang sangat menenangkan sesiapa sahaja yang melihatnya.

Breakfast By The River

Buka : Sabtu - Rabu
Tutup : Khamis & Jumaat

7.30 pagi - 11.30 pagi

12/02/2020
Homestay Amni Kuala Kangsar

Homestay Amni Kuala Kangsar

Homestay Amni adalah homestay bajet...Pemandangan sekitar Homestay Amni Kuala Kangsar...Sesuai utk keluarga yg nak santai2 berehat....Nak kan privacy...Kaki pancing sgt2 sesuai...Disamping kedudukannya di pekan Kuala Kangsar...Jom tengok video ni...๐Ÿ˜„

Homestay Amni Kuala Kangsar
12/02/2020

Homestay Amni Kuala Kangsar

Ramai yg keliru nak masuk laluan mana utk ke Homestay Amni... Di sini kami tunjukkan jalannya... ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
Caption di setiap gambar... โ˜บ๏ธ

12/02/2020
Homestay Amni Kuala Kangsar

Homestay Amni Kuala Kangsar

Homestay Amni terletak berdekatan:
1. Jambatan Sayong
2. Tapak Petanque Kuala Kangsar
3. USAS Resort
4.Restoran Mama Tomyam, Kota Lama Kiri.

Untuk sampai ke Homestay Amni, tuan puan carilah traffic light jambatan sayong... Atau Restoran Mama Tomyam... Ada laluan kecil di tepi restoran ni...

Tonton video utk tengok laluan kecil tersebut...Laluan ni tiada dalam goggle maps mahupun waze...

01/01/2020

Aktiviti yg boleh dilakukan di Homestay Amni..
.
๐ŸŽฃ ๐ŸŸMemancing...
.
๐Ÿƒโ€โ™‚๏ธ๐Ÿšดโ€โ™€๏ธ Jogging atau berbasikal sepanjang track.. Boleh sampai ke Arena Square...
.
๐ŸŽณ Bermain petanque.. Atau boling padang...
.
๐Ÿข Di sebalik jambatan sana adalah USAS Resort..

01/01/2020

๐Ÿ Homestay 2 bilik kipas RM100 smlm๐Ÿ 
.
๐ŸŒฌ๏ธโœ… 2 bilik ada KIPAS ANGIN dan AIR COOLERโœ…
.
๐Ÿ“บ โŒ Tiada Astro Njoi atau MyTV โŒ
๐Ÿ‘• โŒ Tiada Mesin basuh โŒ
๐Ÿฅถ โŒ 2 bilik Tiada AircondโŒ

31/12/2019

Aktiviti yg boleh dilakukan di Homestay Amni..
.
๐ŸŽฃ ๐ŸŸMemancing... Kami zoom kereta di tepi sungai Perak... Mereka sedang memancing..
.
๐Ÿƒโ€โ™‚๏ธ๐Ÿšดโ€โ™€๏ธ Jogging atau berbasikal sepanjang track.. Boleh sampai ke Arena Square...
.
๐ŸŽณ Bermain petanque.. Atau boling padang...
.
๐Ÿข Di sebalik jambatan sana adalah USAS Resort..

Address

Kampung Simpang Penaga, Kota Lama Kiri,
Kuala Kangsar
33000

Telephone

+60 13-406 2875

Alerts

Be the first to know and let us send you an email when Homestay Amni Kuala Kangsar posts news and promotions. Your email address will not be used for any other purpose, and you can unsubscribe at any time.

Videos

Category

Nearby hotels


Other Hotels in Kuala Kangsar

Show All

Comments

Baru check out smlm.homestay selesa, bersih.kelengkapan semua ada..very recommended.tq homestay amni โค๏ธ.
Breakfast by the River
APA NO PHONE SAYA NK SEWA.1-2hb