17/02/2024
Mencari Pekerja Segera
Mencari pekerja lelaki *FULL TIME* untuk berkerja sebagai Penyelia Bilik Sewa:
Skop kerja:
1.Mengawal selia kemasukan penyewa baru bermula seperti urusan temujanji untuk melihat bilik sewa dan memberi panduan berkenaan bayaran bilik sewa baru.
2.Mengaturkan (setting) bilik yang dikosongkan penyewa lama dalam keadaan bersih, kemas dan rapi bagi tujuan pemasaran dan kemasukan penyewa baru.
3.Membersihkan laman utama (common area) outlet bilik sewa, tandas, dan tangga dan memastikan kebersihan outlet bilik sewa terjaga.
4.Melakukan kerja penyelenggaraan awam seperti membaiki tombol pintu, memasang kipas, membaiki toilet flush, dan sebagainya.
5. Membantu hal ehwal syarikat, mengutip sewa, membantu menyelesaikan perkara2 berbangkit dengan penyewa.
Ciri-ciri staf yang dicari:
1.Amanah dan jujur kerana akan mengendalikan banyak transaksi melibatkan wang.
2.Mempunyai kenderaan sendiri.
3.Pandai dalam ilmu kemahiran hidup seperti bertukang dan penyelenggaraan awam.
*4. KERJA FULL TIME BUKAN MENYAMBIL KERJA LAIN*
Tawaran Gaji: RM 1600 probation kemudian 1800 termasuk EPF dan SOCSO. Whatsapp Muz 0167262179 atau NINI: 0103443579